غذا بهانه شادی و در کنار هم زیستن است


غذا بهانه شادی و در کنار هم زیستن است

زنجان-مدیرکل میراث فرهنگی استان زنجان گفت: اهمیت، ارزش و جایگاه غذا در حیات و سلامت بشر ویژه است و غذا بهانه شادی و در کنار هم زیستن است.

به گزارش خبرنگار مهر، یحیی رحمتی شامگاه پنجشنبه در آئین گشایش پنجمین جشنواره غذای اکو- جاده ابریشم در محل سالن اجتماعات مهرانه شهر زنجان افزود: برگزاری این جشنواره با استقبال روبه‌رو شده است.

وی اظهار کرد: امسال از ۱۴ کشور خارجی در جشنواره غذای اکو سفیر حضور دارند و ازجمله سفرا و دیپلمات‌هایی که در این جشنواره حضور خواهند داشت.

مدیرکل میراث فرهنگی استان زنجان گفت: سوریه، پاکستان، چین، لبنان، یمن، اوکراین، افغانستان، تاجیکستان، عراق، ترکیه، هندوستان، بنگلادش، فلسطین و آذربایجان نیز آشپزهای خود را به این جشنواره اعزام می‌کنند.

رحمتی تأکید کرد: امسال ۱۹ استان گیلان، مازندران، گلستان، آذربایجان شرقی، همدان، سمنان، یزد، کردستان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، البرز، تهران، خوزستان، اصفهان، مرکزی، قزوین، بوشهر، فارس و زنجان در ۳۰ غرفه حضور دارند.

وی افزود: تفاوت‌های قومی، نژادی، سیاسی و زبانی هیچ‌گاه نتوانسته مانع تعامل و نزدیکی ملت‌ها شود.

مدیرکل میراث فرهنگی استان زنجان ابراز کرد: غذا یکی از اشتراکات جوامع مختلف بوده و بهانه گفت‌وگو بین انسان‌ها بوده و هدیه امنیت به میهمان و ارزشمندترین میراث معنوی بشر است.

رحمتی ابراز کرد: اهمیت، ارزش و جایگاه غذا در حیات و سلامت بشر ویژه است و غذا بهانه شادی و در کنار هم زیستن است و شرکت‌کنندگان در این جشنواره پیام برادری و فرهنگ اصیل ایرانی را به ارمغان خواهند برد.

پنجمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو-جاده ابریشم شامگاه پنج شنبه با حضور سفرا و دیپلمات‌های ۹ کشور جهان، نمایندگان سازمان همکاری اقتصادی اکو، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور و استاندار زنجان و آشپزهای کشورهای عضو اکو و جاده ابریشم آغاز به کار کرد.

در این مراسم سفرای یونان، کرواسی، اندونزی، اتریش، قزاقستان و ترکمنستان و دیپلمات‌های اندونری، ترکمنستان، ترکیه، افغانستان، تاجیکستان، عمان و نیز نمایندگان تجاری سفارت روسیه، معاونین و اعضای سازمان اکو و مدیران وزارت امور خارجه حضور داشتند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی، استاندار زنجان و مدیران استانی همراه با اساتید و دانشجویان دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین از دیگر مهمانان این رویداد غذایی بین‌المللی هستند.

در پنجمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو-جاده ابریشم آشپزهای کشورهای عضو اکو و جاده ابریشم طی ۴ روز به طبخ غذاهای بوم و منطقه خود خواهند پرداخت.

این جشنواره ۲۹ فروردین الی ۱ اردیبهشت ماه در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی زنجان-کاسپین برگزار خواهد شد.


به گزارش خبرنگار مهر، یحیی رحمتی شامگاه پنجشنبه در آئین گشایش پنجمین جشنواره غذای اکو- جاده ابریشم در محل سالن اجتماعات مهرانه شهر زنجان افزود: برگزاری این جشنواره با استقبال روبه‌رو شده است.

وی اظهار کرد: امسال از ۱۴ کشور خارجی در جشنواره غذای اکو سفیر حضور دارند و ازجمله سفرا و دیپلمات‌هایی که در این جشنواره حضور خواهند داشت.

مدیرکل میراث فرهنگی استان زنجان گفت: سوریه، پاکستان، چین، لبنان، یمن، اوکراین، افغانستان، تاجیکستان، عراق، ترکیه، هندوستان، بنگلادش، فلسطین و آذربایجان نیز آشپزهای خود را به این جشنواره اعزام می‌کنند.

رحمتی تأکید کرد: امسال ۱۹ استان گیلان، مازندران، گلستان، آذربایجان شرقی، همدان، سمنان، یزد، کردستان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، البرز، تهران، خوزستان، اصفهان، مرکزی، قزوین، بوشهر، فارس و زنجان در ۳۰ غرفه حضور دارند.

وی افزود: تفاوت‌های قومی، نژادی، سیاسی و زبانی هیچ‌گاه نتوانسته مانع تعامل و نزدیکی ملت‌ها شود.

مدیرکل میراث فرهنگی استان زنجان ابراز کرد: غذا یکی از اشتراکات جوامع مختلف بوده و بهانه گفت‌وگو بین انسان‌ها بوده و هدیه امنیت به میهمان و ارزشمندترین میراث معنوی بشر است.

رحمتی ابراز کرد: اهمیت، ارزش و جایگاه غذا در حیات و سلامت بشر ویژه است و غذا بهانه شادی و در کنار هم زیستن است و شرکت‌کنندگان در این جشنواره پیام برادری و فرهنگ اصیل ایرانی را به ارمغان خواهند برد.

پنجمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو-جاده ابریشم شامگاه پنج شنبه با حضور سفرا و دیپلمات‌های ۹ کشور جهان، نمایندگان سازمان همکاری اقتصادی اکو، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور و استاندار زنجان و آشپزهای کشورهای عضو اکو و جاده ابریشم آغاز به کار کرد.

در این مراسم سفرای یونان، کرواسی، اندونزی، اتریش، قزاقستان و ترکمنستان و دیپلمات‌های اندونری، ترکمنستان، ترکیه، افغانستان، تاجیکستان، عمان و نیز نمایندگان تجاری سفارت روسیه، معاونین و اعضای سازمان اکو و مدیران وزارت امور خارجه حضور داشتند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی، استاندار زنجان و مدیران استانی همراه با اساتید و دانشجویان دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین از دیگر مهمانان این رویداد غذایی بین‌المللی هستند.

در پنجمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو-جاده ابریشم آشپزهای کشورهای عضو اکو و جاده ابریشم طی ۴ روز به طبخ غذاهای بوم و منطقه خود خواهند پرداخت.

این جشنواره ۲۹ فروردین الی ۱ اردیبهشت ماه در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی زنجان-کاسپین برگزار خواهد شد.

کد خبر 4594817

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه زنجان

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


می دانستید مادر ترانه علیدوستی یک هنرمند معروف است؟ | شباهت جالب ترانه علیدوستی به مادر...