فیله مرغ سوخاری | طرز تهیه فیله مرغ سوخاری رستورانی


فیله مرغ سوخاری | طرز تهیه فیله مرغ سوخاری رستورانی

فیله مرغ سوخاری : چگونه فیله مرغ سوخاری رستورانی درست کنیم ؟ در اینجا با مقاله ای درباره آموزش انواع غذاها ، با دو روش ساده فیله مرغ سوخاری در خدمت شما هستیم. با ما همراه باشید.     فیله سوخاری پولک دار ، فیله مرغ سوخاری     فیله سوخاری در فر ⛱ 🔴مواد … نوشته فیله مرغ سوخاری | طرز تهیه فیله مرغ سوخاری رستورانی اولین بار در پورتال جامع ایران بانو...

فیله مرغ سوخاری : چگونه فیله مرغ سوخاری رستورانی درست کنیم ؟ در اینجا با مقاله ای درباره آموزش انواع غذاها ، با دو روش ساده فیله مرغ سوخاری در خدمت شما هستیم. با ما همراه باشید.

فیله مرغ سوخاری | طرز تهیه فیله مرغ سوخاری رستورانی

فیله سوخاری پولک دار ، فیله مرغ سوخاری

فیله سوخاری در فر ⛱

?مواد لازم??

▫️فیله مرغ یک کیلو
▫️کره ذوب شده چهار ق غ

▫️آرد سفید سه چهارم لیوان
▫️پانکو(سوخاری دانه درشت) نصف لیوان
▫️پودر سیر،پاپریکا،نمک،فلفل

?طرز تهیه??

?فیله ها رو بشورید و حدود نیم ساعت داخل شیر بذارید(میتونید این مرحله رو حذف کنید ولی شیر باعث تردی میشه و بوی اضافشو میگیره).فر رو با دویست درجه روشن کنید.سینی یا ظرف مناسب فر (فلزی)رو کمی چرب کنید.تمام مواد به جز فیله ها رو در یک کاسه مخلوط کنید(به همراه کره).

?فیله رو از شیر بیرون بیارید و در مواد بزنید و با دست مواد رو به همه جای فیله بچسبونید.داخل سینی فر بچینید و داخل فر بذارید و هر یک ربع پشت و رو کنید تا کامل برشته بشه.

?بعد روی دستمال بذارید تا اگه چربی اضافه داره گرفته بشه و تا داغه سرو کنید.
بجای فر میتونید از تابه چدن یا رژیمی و شعله متوسط هم استفاده کنید.

فیله مرغ سوخاری | طرز تهیه فیله مرغ سوخاری رستورانی

طرز تهیه فیله سوخاری با پنیر

فیله سوخاری ⛱

?طرز تهیه??

?سینه مرغ رو از استخوانش جدا کردم.فیله ها رو بصورت نواری برش زدم و داخل پیاز خورد شده و کمی آبلیمو و نمک و پودر پاپریکا ریخته و درش رو بستم و داخل یخچال نیم ساعت بهش استراحت دادم.

?سه تا ظرف آوردم داخل یکی آردسفید گندم.دومی تخم مرغ کامل و خوب هم زده شده.ظرف سوم پودر سوخاری
فیله ها رو از یخچال درآوردم و به ترتیب داخل آردسفید بعد تخم مرغ و در نهایت داخل پودرسوخاری زدم.داخل ظرف گودی روغن ریختم وقتی خوب داغ شد فیله ها رو چندتا چندتا داخلش انداختم تا با حرارت ملایم سرخ و مغزپخت بشه.

?پودرسوخاری خونگی استفاده کردم که داخلش ادویه های مختلف بود از جمله :ادویه کاری،نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه.اگر آرد سوخاریتون ساده و بدون ادویه هستش حتما حتماااا خودتون این ادویه ها رو بهش اضافه کنید بعد فیله ها رو باهاش کاور کنید.

♦️میتونید مراحل کاور کردن فیله رو دوبار تکرار کنید

فیله مرغ سوخاری | طرز تهیه فیله مرغ سوخاری رستورانی

فیله مرغ

فیله مرغ سوخاری | طرز تهیه فیله مرغ سوخاری رستورانی

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


هیچگاه موز و تخم مرغ را باهم نخورید