علی شاپورزاده معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، در خصوص میزان تولید گوشت قرمز اظهار کرد: در سال گذشته 25 هزار و 844 تُن گوشت قرمز در استان تولید شده که این رقم در 11 ماهه نخست سال جاری 24 هزار و 700 تُن بوده است.
وی در خصوص تولید گوشت سفید در استان اعلام کرد: در سال گذشته 60 هزار و 229 تُن و در 11 ماهه نخست سال جاری نیز 36 هزار تُن گوشت تولید شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین میزان مصرف گوشت قرمز استان را 13 هزار و 764 تُن و گوشت سفید را نیز 30 هزار و 132 تُن اعلام کرد.
وی تعداد پروانههای دامداریهای صنعتی استان را 887 واحد اعلام کرد و افزود: 581 واحد پرورش طیور در استان حال فعالیت دارند.
شاپورزاده در خصوص آمار پرورش دام سبک استان قزوین با اعلام اینکه 936 هزار و 544 رأس دام سبک در استان وجود دارد، تشریح کرد: شهرستان قزوین با 246 هزار و 391 رأس دام بیشترین میزان دام سبک را به خود اختصاص داده است و پسازآن بوئینزهرا با 242 هزار و 262 رأس، آوج با 231 هزار و 205 رأس، تاکستان 97 هزار و 175 رأس، آبیک 41 هزار و 14 رأس و البرز نیز با 78 هزار و 497 رأس دام در جایگاههای بعدی قرار میگیرند.
وی در اشاره به پرورش دام سنگین با اعلام اینکه 379 هزار و سه رأس دام سنگین در استان وجود دارد، توضیح داد: بیشترین تولیدات دام سنگین استان در شهرستان بوئینزهرا با 148 هزار و 598 رأس دام صورت میگیرد و پسازآن شهرستانهای قزوین با 97 هزار و 95 رأس، تاکستان با 61 هزار و 662 رأس، آوج با 38 هزار و 407 رأس، آبیک با 27 هزار و 19 رأس و البرز نیز با 6022 رأس در جایگاههای بعدی قرار دارند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در اشاره به دامداریهای سنتی عنوان کرد: 766 واحد دارای پروانه دامداری سنتی هستند که ظرفیت تولید 36 هزار و 276 رأس دام سبک و سنگین را دارند.
انتهای پیام