تجلیل و زنده نگه داشتن یاد پیشکسوتان کار پسندیده ای است


تجلیل و زنده نگه داشتن یاد پیشکسوتان کار پسندیده ای است

تهران - ایرنا - نایب رییس دوم مجلس گفت: تجلیل و زنده نگه دادن یاد پیشکسوتان سنت حسنه و کار پسندیده ای است.

به گزارش ایرنا، علی مطهری امروز- دوشنبه- در آیین نکوداشت «سید علاءالدین میرمحمد صادقی» پیشکسوت کارآفرین ضمن قدردانی از اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در برگزاری این مراسم بزرگداشت، شهید مطهری معتقد بود که طرح بزرگداشتی برای مرحوم علامه طباطبایی در زمان حیات ایشان برگزار کنند و این مساله را در قم مطرح کرد که البته برخی ها مخالفت کردند و نظرشان بر این بود که اگر قرار است بزرگداشتی برگزار شود بایستی اول برای امام (ره) این مراسم را بگیریم که البته امام در آن زمان در نجف بودند و این کار انجام نشد.
نایب رییس دوم مجلس بیان کرد: ما زمانی یک انسان را کامل می دانیم که همه ارزش های انسانی در او به طور هماهنگ رشد کرده باشد نه به صورت تک بعدی و به شکلی که فقط عبادت یا جهاد یا مقاومت در او رشد کرده و بقیه ارزش ها در او معطل باقی مانده باشد.
مطهری تصریح کرد: البته مصداق انسان کامل از نظر ما امامان معصوم و پیامبران هستند و طبیعی است که رسیدن به این مقام بسیار مشکل و یا حتی نامقدور است.
وی اضافه کرد: به تعبیر شهید مطهری اگر نمی توانیم انسان کاملی باشیم لااقل متعادل باشیم و اگر نمی توانیم همه ارزش های انسانی را در خودمان رشد بدهیم لااقل در آن سطحی که برایمان ممکن است، این کار را انجام دهیم و خودمان را به الگوی انسان کامل نزدیک کنیم.
نایب رییس دوم مجلس در توصیف شخصیت حاج سیدعلاءالدین میرمحمد صادقی گفت: با توجه به شناخت اجمالی که از ایشان دارم باید گفت که ایشان یک فعال اقتصادی و مسئولیت پذیر هستند که بینش فرهنگی و صبر و حوصله و بردباری در انجام کارها داشته است.
مطهری افزود: حاج سیدعلاءالدین میرمحمد صادقی از دهه 30 با شهیدان مطهری و بهشتی و سایر روحانیون آگاه در ارتباط بودند که این خود یک هنر است و هنر گوهریابی بسیار مهم است.
وی یادآور شد: یکی از ویژگی های شهید مطهری همین گوهریابی بود. مثلا شخصیتی که یک سال گمنام بود شهید مطهری او را کشف می کرد. امام (ره) را نیز در قم اولین نفر شهید مطهری کشف کرد.
نایب رییس دوم مجلس تصریح کرد: به قول مرحوم آیت الله منتظری، شهید مطهری در آن زمان که ما تحصیل می کردیم می گفتند که امام (ره) را در حوزه علمیه هنوز کسی نمی شناسد و او در آینده گل خواهد کرد و حوزه علمیه بعدا خواهد فهمید که ایشان چه شخصیتی است.
فرزند شهید مطهری عنوان کرد: علامه طباطبایی که شخصیت بزرگی نیز است را شهید مطهری کشف کرد.
وی گفت: حاج سیدعلاءالدین میرمحمد صادقی در دهه 30 به سراغ شهید مطهری رفت و متوجه شد که ایشان فرد برجسته ای است و بعد از طریق وی نیز به خدمت شهید بهشتی رفت که مراودات آنها ادامه پیدا کرد و منجر به تشکیل هیات های موتلفه اسلامی شد که این خود یک نکته مثبتی است که باید قدرشناس آن باشیم.
به گزارش ایرنا، آیین نکوداشت حاج سیدعلاءالدین میرمحمد صادقی عصر امروز -دوشنبه- به پاس هفتاد سال خدمت کارآفرینی، مسیولیت اجتماعی، و نیکوکاری با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری و جمعی از فعالان اقتصادی دولتی و خصوصی و شماری از شخصیت های سیاسی و فرهنگی و اجتماعی کشور در محل اتاق بازرگانی ایران برگزار شد.
«سید علاالدین میرمحمد صادقی» در سال 1310 در اصفهان به دنیا آمد؛ از همان دوران کودکی وارد بازار کار شد پس از دهه ها تلاش در میدان کسب و کار و فعالیت های خیرخواهانه توانست نام خود را به عنوان کارآفرین نیکوکار جاودانه کند.
او بیش از 70 سال از عمر خود را صرف کارآفرینی، نیکوکاری و مسئولیت اجتماعی کرد و در تاسیس موسسات خیریه، صندووق های قرض الحسنه، مراکز علمی، آموزشی، درمان و مدارس زیادی نقش آفرین بود.
پس از انقلاب اسلامی به فرمان امام خمینی (ره) به همراه هفت تن از همراهانش به اتاق بازرگانی رفت و احیاگر اتاق بازرگانی بعد از انقلاب اسلامی شد.
وی در چند دهه حضور در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران به تقویت این نهات همت گماشت و در دورانی که بخش خصوصی ایران در معرض انواع تهاجم ها قرار داشت با تمام توان به دفاع از این جایگاه پرداخت.
سیام*3061*1535

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه مجلس

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


بیانیه نتانیاهو علیه ایران