با این روش خوشمزه‌ترین “زیتون پرورده” را درست کنید!


با این روش خوشمزه‌ترین “زیتون پرورده” را درست کنید!

“زیتون پرورده” از آن مزه‌هایی است که طرفداران بی شماری دارد. این روش در نواحی شمال ایران رایج است و بسیار سلامت و مقوی است.

مواد لازم زیتون پرورده
مواد لازم اندازه
زیتون ۱ کیلوگرم
رب انار ۱ ق. غ. مغز گردو ۳۰۰ گرم
آب انار نصف استکان
دانه انار نصف پیمانه
روغن زیتون ۳ ق. غ. سیر رنده شده ۱ بوته
سبزی معطر مقداری
نمک میزان لازم
گلپر میزان لازم


زیتون شور برای درست کردن زیتون پرورده

برای درست کردن زیتون پروده اگر از زیتون شور استفاده کردید حتما آن را بشویید تا از میزان نمکش کم شود.


بعد هسته زیتون را جدا کنید و مغز گردو را به همراه رب انار ترش یا رب ترش و شیرین، آب انار و به همراه آن دانه‌های انار را اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.


اضافه کردن سبزی و سیر در مرحله آخر

سپس سبزی معطر را خوب خرد کنید و به موادتان اضافه کنید. بعد از اضافه کردن سبزی، سیر را به همراه گلپر، نمک و در آخر روغن زیتون، به بقیه موادمخلوط شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. زیتون پروده را ۱ تا ۲ روز در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


کاردستی چرخه آب کلاس اول