طرز تهیه کیک یزدی بازاری در خانه


طرز تهیه کیک یزدی بازاری در خانه کیک یزدی : نوعی شیرینی بومی یزد در مرکز ایران است و بیشتر در خود استان یزد برای پذیرایی در مراسم مذهبی از آن استفاده می‌کنند. با طرز تهیه این کیک لذیذ همراه باشید.   مواد لازم کیک یزدی : آرد 300 گرم شکر 200 گرم ماست 175 […] نوشته طرز تهیه کیک یزدی بازاری در خانه اولین بار در مجله اینترنتی حرف تازه. پدیدار شد.

طرز تهیه کیک یزدی بازاری در خانه

کیک یزدی : نوعی شیرینی بومی یزد در مرکز ایران است و بیشتر در خود استان یزد برای پذیرایی در مراسم مذهبی از آن استفاده می‌کنند. با طرز تهیه این کیک لذیذ همراه باشید.

طرز تهیه کیک یزدی بازاری در خانه

مواد لازم کیک یزدی :

آرد ۳۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
ماست ۱۷۵ گرم
روغن مایع ۱۷۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
گلاب ۲ تا ۴ ق س
شربت بار یا عسل ۱ ق س
بکینگ پودر ۱ ق چ
پودر هل ۱ ق چ
نمک میوه ۱/۲ ق چ
کنجد چند قاشق غذاخوری
زعفران در صورت تمایل

طرز تهیه کیک یزدی :

فر را با دمای ۲۲۰ روشن کنید تا برای نیم ساعت گرم شود.
تخم مرغ و شکر و ماست و روغن را با نمک میوه و عسل و گلاب و پودر هل (و در صورت تمایل مقداری زعفران دم کرده غلیظ) در کاسه ای با دور کند همزن برقی یا با همزن دستی برای ۵ دقیقه بزنید تا مواد کاملا ترکیب شوند و مایه یکدستی حاصل شود.
آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را به تدریج به مواد اضافه کنید تا مایه یکدستی حاصل شود.
کپسول های کیک یزدی را داخل قالب کیک یزدی قرار دهید و قالب ها را در سینی فر بچینید.
با یک ملاقه کوچک یا با استفاده از قیف، کپسول ها را با مایه پر کنید، تقریبا تا لبه کپسول ها باید پر شوند و چند میلیمتری فضای خالی تا لبه باقی بماند.
یک چاقو یا چنگال را به روغن مایع آغشته کنید و وسط هر کیک یک علامت + بزنید تا کیک ها حین پخت ترک بخورند و شکفته شوند.
روی کیک ها مقداری کنجد بپاشید و سینی را برای ۱۵ تا ۲۵ دقیقه در فر داغ قرار دهید تا کیکها کاملا پف کنند و بپزند.
در صورت تمایل چند لحظه گریل کنید تا روی کیک ها طلایی و خوشرنگ شود.

نکات کیک یزدی :

پ.ن: نگران سرریز شدن کیک از کپسول نباشید و بیشترین میزان کپسول را با مایه پر کنید.
پ.ن: نمک میوه و فر کاملا داغ، عامل پف عالی و گنبدی شدن و ترک خوردن کیک یزدی می باشد، نمک میوه را حذف نکنید.
پ.ن: نمک میوه پودر سفید رنگی است برای هوادهی به کیک های کوچک که شامل جوهر لیمو، جوش شیرین،نشاسته، پیروفسفات و آرد گندم به مقدار بسیار کم است. نمک میوه را از لوازم قنادی تهیه کنید.
پ.ن: این میزان مواد ۲۵ تا ۳۰ کیک یزدی با سایز استاندارد به شما میدهد.
پ.ن: به جای قالب کیک یزدی میتوانید از قالب مافین استفاده کنید.
پ.ن: شربت بار یا عسل باعث رنگ گرفتن بهتر کیک میشود، شربت بار همان ترکیب آب و شکر است که روی حرارت غلیظ میشود و به عنوان شهد زولبیا بامیه استفاده میشود.
پ.ن: برای داشتن کیک یزدی شربتی مقداری شربت بار آماده کنید و بعد از اینکه کیک ها از فر خارج شدند روی آنها با برس شربت بار بزنید تا براق و شیرین شوند.
پ.ن: میتوانید مواد را داخل قالب دلخواه بریزید و کیک یزدی قالبی بپزید.

منبع : پیج اینستاگرام آشپزی @marjan_rezazadeh

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


آخرین فرصت استفاده از یارانه جدید و مرحله دوم فجرانه کالابرگ در فروردین 1403