باید اهرم‌های خاصی برای حمایت از مساجد وجود داشته باشد


باید اهرم‌های خاصی برای حمایت  از مساجد وجود داشته باشد

امام جماعت مسجد مفتخر محله قیطریه با تاکید حمایت و پشتیبانی از مساجد، گفت: باید اهرم های قانونی و معنوی برای حمایت از مساجد وجود د اشته باشد.

به گزارش خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان،با حکم حجت الاسلام محمد جواد حاج علی اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور، حجه ‌الاسلام سید ناصرالدین نوری زاده به ریاست مرکز رسیدگی به امور مساجد منصوب شد، در سلسله گفت و گو هایی تلاش می کنیم، مهم ترین دغدغه و مطالبه در حوز مساجد که باید مورد توجه رئیس جدید این مرکز قرار گیرد، از سوی متولیان و ائمه جماعات مساجد بیان کنیم.

حجت الاسلام «صادق غلامی»در گفت و گو با خبرنگار ما با تاکید بر حمایت و پشتیبانی از مساجد گفت: امور مساجد نباید تنها به نصب امام جماعت برای مساجد بسنده کند، بلکه باید حمایت های نرم افزاری و سخت افزاری از مساجد داشته باشد.

وی بیان کرد: باید اهرم های خاصی از سوی مرکز رسیدگی به امور مساجد برای حمایت از مساجد وجود داشته باشد، تا مساجد که مبدا شکل گیری انقلاب اسلامی بودند، در ادامه مسیر انقلاب هم بتوانند موفق عمل کنند.

امام جماعت مسجد مفتخر محله قیطریه با ابراز خرسندی ازجوان گرایی در مدیریت مساجد تاکید کرد: بها دادن به جوانان درمدیریت و فعالیت های مساجد زمینه ساز حضور هرچه بیشتر آنان در خانه های خدا وبهره مندی از توانمندی نیروهای مستعد و زبده در مساجد می شود، بنابراین لازم است برای دست یابی به مسجد تراز و نمونه اسلامی از مدیریت و ایده ها و نظرات جوانان استفاده شود.

غلامی با تاکید بر حمایت های قانونی از مساجد گفت: متاسفانه برخی از مساجد به دلیل مشکلات حقوقی و قانونی نیازمند حمایت های معنوی که گاهی دیده می شود، این مشکلات با یک نامه حل و فصل می شود، ولی بی توجهی هایی که صورت می گیرد موجب می شود، متولیان و کارگزاران مساجد در ادامه فعالیت ها و برنامه ریزی برای رونق حضور آحاد مردم بویژه جوانان با توجه به هجمه های تبلیغاتی دشمنان علیه جوانان با مشکلاتی مواجه شوند.

امام جماعت مسجد مفتخر تلاش برای محوریت قرار گرفتن امام مسجد در فعالیت ها و برنامه ریزی های مساجد را یکی از مواردی دانست که لازم است تدابیری در مورد آن اتخاذ شود و تصریح کرد: بسیج، کانون فرهنگی هنری، هیئت امنا، خادم، شورای فرهنگی و امور بانوان باید در برنامه ریزی ها بایکدیگر هماهنگی و همکاری داشته باشند، زیرا موازی کاری در برنامه ها نه تنها موجب پیشبرد اهداف و برنامه ها نمی شود، بلکه موجب کمرنگ شدن برنامه ها و نیز کم شدن حضور مردم در مساجد می شود.

پایان پیام/40

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه مساجد و کانونها

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


جزئیات تازه از مرگ 6 کارگر در آتش سوزی شرق تهران