طرز تهیه پودر پاپریکا (دودی در فر و ساده بدون فر)
برای تهیه پودر پاپریکا، ابتدا فلفل دلمه ای باید خشک شود. بنابراین این کار اندکی زمان بر است. این پودر را میتوانید به دو صورت پودر پاپریکای دودی در فر و پودر پاپریکای ساده بدون فر تهیه کنید.
ستاره | سرویس آشپزی – پودر پاپریکا در تهیه غذاهای زیادی از جمله انواع سسها مانند سس گوشت و سس مرغ مورد استفاده قرار میگیرد. این ادویه سرشار از ویتامین K است که به انعقاد خون کمک میکند؛ ترشحات معده را تحریک کرده و سوء هاضمه را رفع میکند. همچنین منبع خوبی از ویتامین ث است (سه برابر میزان نیاز روزانه بدن)، بنابراین به درمان سرماخوردگی کمک میکند. در ادامه با روش تهیه خانگی این ادویه آشنا میشوید.
طرز تهیه پودر پاپریکا
مواد لازم | |
فلفل دلمهای قرمز | ۵-۴ عدد |
دستور تهیه:
۱. فلفل دلمه ایها را شسته و روی پارچه نخی قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
۲. فلفل دلمهای را از وسط برش بزنید، سر آن را جدا کنید و دانههای وسط آن را خارج کنید. سپس به صورت خلالهای نازک برش بزنید.
۳. برای خشک کردن برشهای فلفل دلمهای سه روش وجود دارد:
۲. فلفل دلمهای را از وسط برش بزنید، سر آن را جدا کنید و دانههای وسط آن را خارج کنید. سپس به صورت خلالهای نازک برش بزنید.
۳. برای خشک کردن برشهای فلفل دلمهای سه روش وجود دارد:
۴. پس از اینکه برشهای فلفل دلمهای کاملا خشک و ترد شدند، آنها را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند.
۵. پس از خنک شدن فلفل ها، آنها را آسیاب کنید و در بطری شیشهای دردار نگه داری کنید.
۵. پس از خنک شدن فلفل ها، آنها را آسیاب کنید و در بطری شیشهای دردار نگه داری کنید.
چند نکته مهم
مدت زمان خشک شدن برشهای فلفل دلمهای فر به درجه حرارت فر، نوع فر و میزان نازکی برشها بستگی دارد. هرچه برشها نازکتر باشند سریعتر خشک میشوند.
پودر پاپریکا را میتوانید برای مدتی طولانی در کابینت نگهداری کنید و نیازی به نگهداری در یخچال نیست.
با این مقدار فلفل دلمهای میتوانید یک شیشه کوچک پودر پاپریکا درست کنید.
پودر پاپریکای تهیه شده در فر دارای عطر ملایم دودی بوده و بدون برخورداری از مضرات دودی کردن، طعم بسیار مطلوبی به غذا میبخشد.پودر پاپریکا حاوی مقادیر زیادی بتاکاروتن بوده و دارای ویتامین B۶ و اسید فولیک است که در رفع گرفتگی رگها و درمان دیابت موثر است. فیبر موجود در فلفل دلمهای نیز باعث کاهش کلسترول شده و از سکته و حمله قلبی پیشگیری میکند. فلفل دلمهای دارای خاصیت ضدعفونی کنندگی است و کپساسین موجود در آن، سیستم ایمنی را تحریک کرده و باعث حمله به عوامل عفونی میشود.
روش شما برای تهیه پودر پاپریکا چیست؟ تجربیات آشپزی خود را در انتهای این صفحه در قسمت "ارسال نظر" با ما و سایر مخاطبان ستاره به اشتراک بگذارید.
روش شما برای تهیه پودر پاپریکا چیست؟ تجربیات آشپزی خود را در انتهای این صفحه در قسمت "ارسال نظر" با ما و سایر مخاطبان ستاره به اشتراک بگذارید.