کشت سیب زمینی در 22 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان همدان


کشت سیب زمینی در 22 هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان همدان

همدان - رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: 22 هزار هکتار از اراضی کشاورزی این استان به کشت محصول سیب زمینی اختصاص دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، منصور رضوانی جلال صبح دوشنبه در گردهمایی تولیدکنندگان سیب زمینی بذری استان همدان که توسط شرکت تعاونی سیب زمینی کاران بهار برگزار شد اظهارداشت: ۲۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان همدان به کشت محصول سیب زمینی اختصاص دارد.

وی بابیان اینکه میزان تولید سیب زمینی در استان همدان طی سال جاری حدود ۹۸۰ هزار تن بوده است، افزود: افزایش بهره وری از منابع آب و خاک از مهمترین برنامه های سازمان جهاد کشاورزی استان همدان است بنابراین با بهره گیری از ظرفیت های تشکل های بخش کشاورزی در زمینه های مختلف از جمله تولید بذر در راستای افزایش تولید علی رغم کاهش سطح کشت حرکت می کنیم.

وی خاطر نشان کرد: بخش کشاورزی دارای رسالت مهم تامین امنیت غذایی در سطح کشور است و تولید سیب زمینی به عنوان یک محصول مهم و استراتژیک از مصادیق این امر محسوب می شود.

رضوانی جلال یادآور شد: تولید بذر سالم با بهره وری بالا، افزایش ضریب مکانیزاسیون، افزایش سیستم های نوین آبیاری و انتقال فناوری های نوین به مزارع از مهمترین عوامل افزایش بهره وری محصول سیب زمینی محسوب می شوند.

مدیرعامل شرکت تعاونی سیب زمینی کاران بهار نیز با اشاره به موانع تولید سیب زمینی بذری گفت: واردات سیب زمینی بذری و کمبود اراضی ایزوله برای کشت بذر سیب زمینی از مهمترین مشکلات در این بخش محسوب می شوند.

مجید ریحانی افزود: این شرکت تعاونی با عضویت سه هزار و ۳۰۰ نفر در شهرستان بهار سالانه بیش از دو هزار تن سیب زمینی بذری تولید می کند.

وی افزود: کشاورزان پیشرو در عرصه تولید سیب زمینی می توانند با انتقال تجربیات در افزایش بهره وری در این بخش گام بردارند که این مهم با همت تعاونی محقق می شود.


به گزارش خبرنگار مهر، منصور رضوانی جلال صبح دوشنبه در گردهمایی تولیدکنندگان سیب زمینی بذری استان همدان که توسط شرکت تعاونی سیب زمینی کاران بهار برگزار شد اظهارداشت: ۲۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان همدان به کشت محصول سیب زمینی اختصاص دارد.

وی بابیان اینکه میزان تولید سیب زمینی در استان همدان طی سال جاری حدود ۹۸۰ هزار تن بوده است، افزود: افزایش بهره وری از منابع آب و خاک از مهمترین برنامه های سازمان جهاد کشاورزی استان همدان است بنابراین با بهره گیری از ظرفیت های تشکل های بخش کشاورزی در زمینه های مختلف از جمله تولید بذر در راستای افزایش تولید علی رغم کاهش سطح کشت حرکت می کنیم.

وی خاطر نشان کرد: بخش کشاورزی دارای رسالت مهم تامین امنیت غذایی در سطح کشور است و تولید سیب زمینی به عنوان یک محصول مهم و استراتژیک از مصادیق این امر محسوب می شود.

رضوانی جلال یادآور شد: تولید بذر سالم با بهره وری بالا، افزایش ضریب مکانیزاسیون، افزایش سیستم های نوین آبیاری و انتقال فناوری های نوین به مزارع از مهمترین عوامل افزایش بهره وری محصول سیب زمینی محسوب می شوند.

مدیرعامل شرکت تعاونی سیب زمینی کاران بهار نیز با اشاره به موانع تولید سیب زمینی بذری گفت: واردات سیب زمینی بذری و کمبود اراضی ایزوله برای کشت بذر سیب زمینی از مهمترین مشکلات در این بخش محسوب می شوند.

مجید ریحانی افزود: این شرکت تعاونی با عضویت سه هزار و ۳۰۰ نفر در شهرستان بهار سالانه بیش از دو هزار تن سیب زمینی بذری تولید می کند.

وی افزود: کشاورزان پیشرو در عرصه تولید سیب زمینی می توانند با انتقال تجربیات در افزایش بهره وری در این بخش گام بردارند که این مهم با همت تعاونی محقق می شود.

کد خبر 4512503

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه همدان

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


جلب‌توجه مرجانه گلچین با یک استایل جوان‌پسند