آش دوغ شیرازی


یکی از چندین نوع دستورتهیه‌های این نوع آش است. آش دوغ در مناطق مختلفی از ایران پخته می‌شود و هر یک از آن‌ها، با وجود شباهت‌های فراوان، تفاوت‌هایی با هم دارند. شما می‌توانید با صرف وقتی اندک یه وعده‌ی غذایی یا میان‌وعده‌ی دلچسب و خوشمزه تهیه کنید. طرز تهیه آش دوغ شیرازی که در اینجا […] نوشته آش دوغ شیرازی اولین بار در جاهای دیدنی ایران. پدیدار شد.

یکی از چندین نوع دستورتهیه‌های این نوع آش است. آش دوغ در مناطق مختلفی از ایران پخته می‌شود و هر یک از آن‌ها، با وجود شباهت‌های فراوان، تفاوت‌هایی با هم دارند. شما می‌توانید با صرف وقتی اندک یه وعده‌ی غذایی یا میان‌وعده‌ی دلچسب و خوشمزه تهیه کنید. طرز تهیه آش دوغ شیرازی که در اینجا آورده‌ایم برای چهار نفر است و نهایتاً سه ساعت زمان خواهد برد. این غذا یکی از غذاهای محلی است که با طرز تهیه آن آشنا می شویم .

آش دوغ شیرازی

مواد اولیه برای طرز تهیه آش دوغ شیرازی
طرز تهیه آش دوغ شیرازی به مواد اولیه‌ی خاصی نیاز ندارد و عمده مواد اولیه‌ی آن در بیشتر خانه‌ها پیدا می‌شود که از این قرار است:

برنج شکسته: یک‌ونیم پیمانه
لپه: نصف پیمانه
سبزیجات معطر (شوید، ترخون، چویل): به‌مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه: به‌مقدار دلخواه
دوغ ترش: دو لیوان
پیاز متوسط: یک عدد

طرز تهیه آش دوغ ساده شیرازی
برای طرز تهیه آش دوغ ساده شیرازی کافی است این مراحل را طی کنید؛ تهیه این آش زمان چندانی از شما نخواهد گرفت:

برنج‌ها را از قبل بخیسانید.
لپه را برای نیم‌ساعت بپزید که نرم شود.
برنج را آب بکشید و درون قابلمه بریزید.
سبزیجات معطر را به‌همراه سه یا چهار لیوان به برنج اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. برای نتیجه‌ی بهتر آب را کم‌کم اضافه کنید که برنج خوب بپزد.
بعد از به‌جوش‌آمدن آب برای نیم‌ساعت اجازه می‌دهیم برنج نرم شود.
پیاز را خلال کنید و با زردچوبه اندکی تفت دهید.
گوشت‌ها را به پیاز و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید که پخته شود.
بعد از پخته‌شدن گوشت‌ها، لپه را به آن اضافه کنید و اندکی تفت دهید.
لپه و گوشت پخته‌شده را به برنج و سبزیجات اضافه کنید.
نمک و فلفل را به‌مقدار دلخواه اضافه کنید؛ از آنجا که دوغ هم نمک دارد، مواظب باشید که آش‌تان شور نشود.
دوغ ترش را اضافه کنید و اجازه دهید قوام بیاید؛ مقدار دوغ باید به‌حدی باشد که مزه‌ی ترش به آش بدهد.

طرز تهیه آش دوغ شیرازی بدون گوشت
برای طرز تهیه آش دوغ شیرازی بدون گوشت کافی است لپه‌ها را بعد از پخته‌شدن با برنج پخته‌شده مخلوط کنید؛ پیازهای تفت‌داده‌شده را هم، یک مرحله مانده به آخر، قبل از اضافه‌کردن دوغ در آش‌تان بریزید و خوب هم بزنید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گردشگری

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


واکنش حکیم به وتوی عضویت فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا