طرز تهیه مسقطی ژله ای بسیار خوشمزه
مسقطی ژله ای نوعی شیرینی نرم و خوش عطر است که طرفداران زیادی دارد و اغلب به عنوان دسر مورد استفاده قرار میگیرد. ماده اصلی این شیرینی نشاسته گل سفید است که با گلاب و ژله در رنگها و طعمهای مختلف مزه دار میشود.
ستاره | سرویس آشپزی – مسقطی جزو سوغات بعضی از شهرهای ایران مانند بندرعباس، کازرون، لار و گراش به شمار میآید. نشاسته، شکر، گلاب، هل، روغن و زعفران مواد مورد استفاده در تهیه این شیرینی هستند. در ادامه با طرز تهیه این دسر لذیذ آشنا میشوید.
طرز تهیه مسقطی ژله ای
طرز تهیه مسقطی، مانند حریره نشاسته است؛ با این تفاوت که زمان بیشتری برای پختن لازم دارد تا پس از سرد شدن بتواند حالت کشسانی به خود بگیرد. مسقطی را میتوانید با افزودن رنگهای خوراکی به هر رنگی که دوست دارید درست کنید، ولی از آنجا که در تهیه مسقطی ژله ای از پودر ژله استفاده میشود، نیازی به افزودن رنگ خوراکی نیست. با استفاده از پودر ژله در طعمها و رنگهای مختلف میتوانید نوعی شیرینی خوشمزه و متنوع درست کنید.
مواد لازم برای تهیه مسقطی ژله ای برای ۶ نفر ارائه شده است. زمان آماده سازی مواد اولیه ۱۵ دقیقه و زمان پخت نیز حدود ۱۵ دقیقه خواهد بود.
مواد لازم | |
پودر ژله با طعم دلخواه | 1 بسته |
شکر | 1 لیوان |
نشاسته | 1/2 لیوان |
آب سرد | 1.5 لیوان |
گلاب | 1/2 لیوان |
پودر نشاسته، پودر نارگیل یا پودر قند | به میزان لازم |
گردوی خرد شده، خلال پسته یا بادام | به میزان لازم |
دستور تهیه:
نکته: پس از قرار دادن نشاسته روی حرارت آن را مرتب هم بزنید، در غیر اینصورت نشاسته ته میگیرد و گلوله میشود.
سایر خواص نشاسته چیست؟
نشاسته نوعی پلی ساکارید گیاهی است که در ریشه، جوانه و دانههای گیاهان ذخیره میشود. این ماده غذایی در صنایع غذایی کاربردهای زیادی دارد و در هر محصولی نوعی نشاسته خاص استفاده میشود. ماده اولیه انواع سیروپ، گلوکز، دکستروز و دکسترین نشاسته است. همچنین در تهیه فالوده به عنوان ماده اصلی به کار میرود و از اثر غلظت دهندگی آن برای افزایش ثبات سیستمهای کلوئیدی استفاده میشود. نشاسته در نانوایی به عنوان بهبوددهنده پخت، در انواع سس برای حفظ امولسیون سرکه و روغن و جلوگیری از دو فاز شدن آن، در بیسکوییت و کراکر برای حفظ تردی محصول، در پخت کیک برای جلوگیری از چسبیدن خمیر به قالب و در انواع سوپ به عنوان غلظت دهنده کاربرد دارد؛ بنابراین نشاسته در بسیاری از صنایع غذایی مانند سوسیس و کالباس، بیسکوییت، کیک، کاکائو، بستنی، فالوده، آدامس، پاستیل، قهوه و انواع سس یکی از پرکابردترین مواد اولیه محسوب میشود.
مسقطی ژله ای نیز یکی از فراوردههای نشاسته گندم است که به عنوان نوعی شیرینی خوشمزه و سالم در میان کودکان نیز بسیار محبوب است. این شیرینی را به راحتی و در زمان کوتاهی میتوان در منزل درست کرد و به عنوان نوعی دسر پس از غذای اصلی مورد استفاده قرار داد و یا همراه با نوشیدنیهایی مانند چای به عنوان میان وعده سرو کرد.
برای تهیه مسقطی چه روشهای دیگری بلدید؟ نظرات و تجربیات خود را در انتهای این صفحه در قسمت "ارسال نظر" با ما و سایر مخاطبان ستاره به اشتراک بگذارید.
مسقطی ژله ای نیز یکی از فراوردههای نشاسته گندم است که به عنوان نوعی شیرینی خوشمزه و سالم در میان کودکان نیز بسیار محبوب است. این شیرینی را به راحتی و در زمان کوتاهی میتوان در منزل درست کرد و به عنوان نوعی دسر پس از غذای اصلی مورد استفاده قرار داد و یا همراه با نوشیدنیهایی مانند چای به عنوان میان وعده سرو کرد.
برای تهیه مسقطی چه روشهای دیگری بلدید؟ نظرات و تجربیات خود را در انتهای این صفحه در قسمت "ارسال نظر" با ما و سایر مخاطبان ستاره به اشتراک بگذارید.