تمام فوت و فن هابرای تهیه ترشی خوشمزه خانگی


عوارض جوشاندن سرکه,فوت و فن ترشی معمولا سبزی ترشی هفت نوع معطر است که به هفت سبزی معروف است   فوت و فن ترشی : ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است. اگر می خواهید ترشی های خوشمزه درست کنید این مطلب را از دست ندهید. خصوصا خانم ها … نوشته تمام فوت و فن هابرای تهیه ترشی خوشمزه خانگی اولین بار در پورتال جامع ایران بانو...

تبليغ
تمام فوت و فن هابرای تهیه ترشی خوشمزه خانگی
3.5 امتیاز از 4 رای

عوارض جوشاندن سرکه,فوت و فن ترشی

معمولا سبزی ترشی هفت نوع معطر است که به هفت سبزی معروف است

فوت و فن ترشی : ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است. اگر می خواهید ترشی های خوشمزه درست کنید این مطلب را از دست ندهید. خصوصا خانم ها که با دانستن همه نکات آشپزی همشه سفره های رنگینی پهن میکنند

برای تهیه ترشی خوب و خوشمزه باید موارد زیر رعایت شود:

خلوص سرکه

سرکه ترشی باید خوب و خالص باشد، بهترین نوع آن سرکه ای است که از انگور، کشمش و سیب تهیه شود.

جوشاندن سرکه

چون یکی از دلایل کپک زدن ترشی ها، ناخالص بودن ترشی هاست، بنابراین بهتر است سرکه را قبل از استفاده به مدت چند دقیقه جوشانده و پس از سرد شدن استفاده کنید.

سبزی ترشی

معمولا سبزی ترشی هفت نوع معطر است که به هفت سبزی معروف است، اما می توانید بر حسب سلیقه خود سبزی ها را انتخاب کنید. هفت نوع سبزی عبارتند از: شوید، نعناع، جعفری، مرزه، گشنیز، ترخان و ریحان.

عمل آوری سبزی ها

بهتر است سبزی ها را پس از پاک کردن و شستشوی اولیه به مدت ۲ ساعت در آب و نمک قرار داده تا سبزی برای جذب سرکه آماده شود. (مقدار شوری آب و نمک باید مانند آب برنج باشد) سپس سبزی را در آبکش ریخته و روی آن آب بریزید و بگذارید آب آن برود، پس از این که مطمئن شدید آب اضافه آن گرفته شده است، سبزی را خرد کرده و به مت یک روز روی پارچه نخی بریزید تا کمی خشک شود. این سبزی برای استفاده در ترشی آماده است.

فوت و فن ترشی خوشمزه

جوشاندن میوه ها در سرکه

میوه هایی که می خواهید در تهیه ترشی از آنها استفاده کنید باید قبلا در سرکه بجوشانید.

ظروف مورد استفاده

ظروفی که در آنها ترشی تهیه می کنید باید سفالی، بلوری یا چوبی باشد و هرگز از ظروفی که از جنس پلاستیک یا روی هستند برای این منظور استفاده نکنید.

محل نگهداری ظروف ترشی

ظروف ترشی باید در جای خنک نگهداری شوند.

نگهداری ترشی ها

هر ماده شناور در سطح ترشی یا سرکه باید فورا برداشته شود.

ادویه های لازم برای تهیه ترشی

ادویه های پر استفاده در تهیه ترشی عبارتند از: نمک، میخک، فلفل سبز، فلفل قرمز، فلفل سیاه، شوید خشک، زنجبیل، سیاه دانه، گلپر، هل، زیره، نعناع خشک، پودر خردل، زردچوبه، برگ مو، برگ آلبالو که به ترشی طعم و عطری دلپذیر می دهند.

فوت و فن ترشی خوشمزه،بهترین سرکه برای ترشی مخلوط

بهترین سرکه برای ترشی مخلوط

مقدار سرکه و نمک لازم

سرکه باید به مقداری اضافه شود تا روی مواد را بپوشاند.

همچنین باید محلول آماده شده را بچشید تا نمک آن بیش از اندازه نباشد.

جلوگیری از کپک زدن ترشی و مربا :

برای جلوگیری از کپک زدن، مقداری گلپر به ترشی و مقداری دارچین به مربای خود اضافه کنید. این دو چاشنی خاصیت ضد عفونی کننده ای دارند که مانع از کپک زدن می شود

نسبت آب نمک چند منظوره در شور و ترشی

پایه هر ترشی شوری آب نمک است که بدون آن مواد اولیه ناقص است. مواد اولیه شور انداختن از چهار عضو اصلی تشکیل می شود: سرکه برای اسیدی کردن، آب برای کاهش تیزی مزه اسید، شکر برای متعادل کردن اسید، و نمک برای طعم.

ترشی و شور سبزیجات

لوبیا سبزها را می توانید همراه با پوستشان تبدیل به شور کنید.
سبزیجات پخته ای مانند فلفل دلمه ای های رنگارنگ نیز می توانند تبدیل به ترشی شوری زیبا و خوش طعم شوند.

ترب های تازه نیز برای استفاده در شور مناسب هستند.
شور گل کلم که یکی از معروف ترین ها است، گل کلم را با هویج و فلفل دلمه ای ترکیب کنید.
اگر به دنبال شوری تند و سوزان هستید فلفل سبز های تند برای این کار عالی هستند.

با تبدیل کردن کرفس به شور برای سالادهایتان دیگر نیازی به سس ندارید.
ذرت را نیز به لیست شورهای خود اضافه کنید، ذرت را کامل و یا فقط با دانه می توانید تبدیل به شور کنید.

تنها با یک شیشه و چهار ماده اصلی می توانید تبدیل به یک شور انداز حرفه ای شوید، و با انواع و اقسام میوه ها و سبزیجات خوشمزه ترین و متفاوت ترین طعم ها را به وجود بیاورید.

طرز تهیه ترشی مخلوط :

بهترین سرکه برای ترشی مخلوط,فوت و فن ترشی کلم قرمز

اما مواد لازم برای ترشی سبزی

مرزه،جعفری،گشنیز،نعناع و سیر و فلفل سبز تند رو خرد میکنم(غذا ساز )و هویج، کرفس،خیار کوچیک و قلمی،کلم قرمز رنده شده،زیتون بدون هسته،قوره،زنجیل تازه رنده شده،ذرت، بادمجون کباب شده ساطوری،فلفل رنگی قرمز،زرد،نارنجی ،ولی سبز نمیزنم،گل کلم،قارچ،تمام اینهارو خرد میکنم و سرکه قرمزو چند قاشق رب گوجه و اب قوره رو روی تمام مواد میریزم و تو ظرف میزارم این ترشی تو یخچال نگهداری میشه بعد از سه هفته میرسه

اگه دوست دارید میتونید کمی زردچوبه بزنید و اگه طعم تند دوست دارید فلفل رو بیشتر بزارید
اون شیشه ای که قرمزه با رب گوجه و سرکه قرمز مخلوط شده و اون شیشه کناریش فقط سرکه قرمز و کمی آبغوره بهش اضافه شده
ادویه مخصوص ترشی که آماده تو بازار هست و زردچوبه که به مواد زدم البته کمی هم فلفل قرمز هم بهش زدم

نکته:تمام سبزیجات باید خشک باشن یعنی آبشون گرفته شده باشه

فوت و فن ترشی هفت بیجار :

ترشی هفت بیجار, فوت و فن ترشی کلم قرمز

مواد لازم برای ترشی هفت بیجار

سبزی معطر شسته و ریز شده :نیم کیلو
هویج ریز شده : ۴ عدد
کرفس:یک بوته
فلفل ترکی:پنج عدد
گوجه فرنگی ترشی کال ( گوجه های بسیار ریز ) : نیم کیلو
فلفل سبز تند ریز شده : ۲ عدد
گل کلم سفید ریز شده :١ عدد متوسط
کلم برگ سفید ریز شده : یک لیوان
سیب ترش ریز شده : ۲ عدد
بادمجان قلمی ریز شده : ۴ عدد
سیر ریز شده : نصف لیوان
خیار ریز شده : ۳ عدد
سرکه : به میزان لازم(حدود یک ونصفی دبه سرکه میبره)
نمک :بمقدارنیاز
ادویه مخصوص ترشی : ٣ قاشق غذا خوری

فوت و فن ترشی هفت بیجار

درمورد تهیه ترشی هفت بیجار باید بیان کنیم که در قدم اول همه مواد باید خیلی ریز خرد شوند. البته هویج و بادمجان خرد کرده را درقابلمه باید بریزید، سپس یک لیوان سرکه ویک لیوان آب روی آن اضافه کنید و اجازه دهید بپزد ، این کار را میتوانید با جوشانده برگ کرفس هم انجام بدهید . وقتی مواد پختند باید ابکش کنید و آبش راکاملا” دور بریزید.
یادتان باشد که همه مواد را حسابی بشویید. سپس خوب با دستمال آشپزخانه خشکش کنید و با هم مخلوط کنید.
در یک قابلمه تمیز وخشک مواد ترشی لا به لا از نمک و ادویه مخصوص ریخته ( نمک وفلفل رو میتونید کم یا زیادتر کنید و بچشید ،)
بعد سرکه را روی مواد بریزید تا جائی که بغلظت ترشی مخلوط برسید ، از سرکه سیب یه سرکه انگور بدلخواه استفاده کنید و دبه های ترشی یا ظروف شیشه ای مخصوص را با ترشی پر کنید یک بند انگشت روی آنرا باز هم سرکه بریزید چون بعد از چند روز میزان سرکه افت میکند.

و خوب درب ظرف ها را طوری ببندید که هوا نکشد.
این ترشی درفصل تابستان بعد از یک هفته و درفصل زمستان بعد ازیکماه آماده سرو است .

اگر مایل باشید ترشی شما تند تر باشد میتوانید چند عدد فلفل قرمز تند را هم به صورت درسته داخل ترشی ریخته و بعد از جا افتادن ترشی انها را دور بریزید
?سبزی معطر شامل نعنا، شوید، مرزه، ترخون، ریحان، گشنیز، جعفری می باشد
?ادویه ترشی مخلوط :پودر گلپر 10 قاشق چایخوری . پودر تخم گشنیز 5 قاشق چایخوری . دارچین 1 قاشق چایخوری. پودر زیره 2 قاشق چایخوری . جوز هندی 1 قاشق چایخوری . فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری. پودر رازیانه 1 قاشق چایخوری.

تمام فوت و فن هابرای تهیه ترشی خوشمزه خانگی

');d.write('


تبليغ

کامنت‌ها (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس نظر 0 نفر
کامنتی درج نشده

کامنت بگذارید

  1. ارسال کامنت بدون عضویت. عضویت یا ورود به سایت.
امتیاز دهید:
0 کارکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
تبليغ