خواص ترب سفید | فواید و مضرات انواع ترب


خواص ترب سفید | فواید و مضرات انواع ترب

خواص ترب سفید : خواص انواع ترب چیست ؟ مضرات ترب سیاه و سفید برای بدن چیست ؟ در اینجا با مقاله ای درباره خواص مواد غذایی ، مضرات ترب سیاه برای بدن در خدمت شما هستیم. با ما همراه باشید.     ترب سفید و دیابت ، خواص ترب سفید   خواص و فواید … نوشته خواص ترب سفید | فواید و مضرات انواع ترب اولین بار در پورتال جامع ایران بانو پدیدار شد.

خواص مواد غذایی ، مضرات ترب سیاه برای بدن در خدمت شما هستیم. با ما همراه باشید.

خواص ترب سفید | فواید و مضرات انواع ترب

ترب سفید و دیابت ، خواص ترب سفید

خواص و فواید ترب سفید برای زیبایی و سلامت بدن

ترب سفید اولین بار سال ها پیش در چین کشت شد و به آرامی راه خود را به بخش های دیگر جهان هموار کرد. در حقیقت، در زمان های گذشته، طیف گسترده ای از منافع که ترب بسیار مورد توجه مصر و یونان بود.وضعیت آن ها آنقدر بالا بود که در یونان، کپی طلا از ترب ساخته شد.

فواید و خواص سلامتی ترب سفید:

۱. تامین کننده فیبر رژیمی :

آن ها غنی از فیبر رژیمی هستند. این درصد بالا به بهبود توانایی بدن برای هضم غذا کمک می کند و همچنین متابولیسم را با سرعت درست حفظ می کند. هم چنین محتوای فیبرش به مقداری است که شما در روز نیاز دارید، اضافه می کند و باعث می شود که احساس سیری برای مدت زمان بیشتری داشته باشید.

۲.ترب سفید سرشار از آنتی اکسیدان:

ترب سفید حاوی آنتی اکسیدان هایی است که در مرکبات و سبزیجات یافت می شود. این آنتی اکسیدان ها از بدن در مقابل واکنش های اکسیداسیون و محصولات جانبی که ممکن است سرطانی باشند و یا بدن را مستعد بیماری کنند، محافظت می کنند.

۳. ترب سفید غنی از ویتامین است:

ویتامین های A، C و K که در ترب وجود دارند، به جلوگیری از اختلالات پوستی تا حد زیادی کمک می کنند. مصرف ترب همچنین منجر به تولید بهتر و ترمیم سلول ها می شود.

۴. ترب سفید غنی از آهن است:

آهن موجود در ترب اثرات مثبتی بر روی خون و در نتیجه بر عملکرد کلی قلب دارد. آهن به حفظ سلول های سالم، پوست، مو و ناخن ها کمک می کند. مصرف مواد مغذی غنی از آهن به صورت روزانه ظاهر عمومی را بهبود می بخشد.

۵. تقویت متابولیسم با ترب سفید :

آیا پختن مرغ دیشب به شما خسارتی را وارد کرده است؟ سعی کنید آن را با ترب رفع کنید. مصرف ترب سفید فرآیند متابولیسم بدن را افزایش می دهد که به نوبه خود به کارکردهای داخلی کمک می کند تا عملکرد بهتری داشته باشند.

۶. کمک ترب سفید به کاهش وزن:

به این فکرمی کنید که ترب سفید چگونه به کاهش وزن کمک می کند؟ خوب، مقدار زیاد آب در ترب و حضور کربوهیدرات های غیرقابل هضم، آن ها را سودمند می سازد. مصرف ترب به جلوگیری از دریافت کالری اضافی و انباشت چربی کمک می کند.

۸. سلامت قلبی با ترب سفید:

ترب سفید مانند بسیاری از سبزیجات دیگر، جذب کلسترول را با علامت دادن به خون و قلب برای جلوگیری از هر گونه بیماری قلبی، کاهش می دهد.

۹.ترب سفید حاوی مواد معدنی ضروری است:

بسیاری از مواد معدنی نظیر پتاسیم، آهن، سدیم و کلسیم در ترب یافت می شوند و نقش مهمی در متابولیسم بدن ایفا می کنند.آن ها به عنوان حامل اکسیژن و مواد مغذی عمل می کنند و قند خون را کنترل می نمایند.

۱۰.ترب سفید حاوی ویژگی های ضدمیکروبی و ضدباکتریایی:

ریشه هایش خواص ضد میکروبی و ضد باکتریایی دارند که به ما در درمان بسیاری از بیماری ها کمک می کنند.

۱۱. سلامت کبد با ترب سفید:

ترب سفید برای کبد و معده بسیار خوب هستند. آن ها عوامل سم زدایی قوی هستند و به تصفیه خون و ریشه کنی مواد زائد و سموم کمک می کنند.

۱۲. درمان زردی با ترب سفید:

به درمان زردی کمک می کنند، چون بیلیروبین را حذف و سطح تولیدش را تثبیت می کنند.

۱۳. ترب سفید برای مقابله با تنش و استرس و فشار خون بالا:

اختلالات سبک زندگی در میان این نسل وجود دارد. عادات غذایی نادرست، عدم فعالیت و ساعت های طولانی کار مقصرش هستند!ترب سفید با محتوای بالای پتاسیم، درمان خانگی خوبی برای فشار خون بالا است.

۱۴. کنترل دیابت با ترب سفید :

مطالعه ای که اخیرا انجام شد ثابت کرد که ترب برای بیماران دیابتی مفید است. ریشه هایش دارای قابلیت ها و توانایی های بالقوه ای هستند.علاوه بر این, آن ها تاثیرات جانبی و ناچیزی دارند; ترب همچنین سطح قند خون را متعادل می کند.

۱۵. تقویت سیستم ایمنی با ترب سفید:

ترب سفید شامل آنتی اکسیدان های فراوانی است. این آنتی اکسیدان ها به مبارزه با رادیکال های آزاد و آسیب سلولی کمک می کنند. در واقع, ریشه ترب به جلوگیری از تشکیل و تجمع سموم در بدن کمک می کند.

۱۶. ترب سفید برای کمک به سم زدایی:

ترب یک مسهل طبیعی است و به طور موثر باعث سم زدایی بدن با حذف محصولات زائد از طریق روده و کلیه ها می شود. همچنین با ترغیب تولید صفرا به هضم غذا کمک می کند.

۱۷. کمک ترب سفید به عملکرد دستگاه تنفسی:

ترب سفید در حل خلط و مخاط موثر است و در نتیجه به عملکرد مناسب سیستم تنفسی کمک می کند.با عفونت های ویروسی مبارزه می کند و می تواند از بیماری هایی مثل آنفولانزا, برونشیت و آسم جلوگیری کند.

۱۸. ترب سفید برای ریشه کن کردن قارچ:

عصاره ترب شامل آنزیم هایی مثل آمیلاز, استراز و غیره است که در ریشه کن کردن قارچی به نام کاندیدا مفید هستند. زمانی که این قارچ از بین برود, بدن در برابر انواعی از بیماری ها ایمن می شود که یکی از آن ها فیبرومیالژیا است.

۱۹.ترب سفید برای پیش گیری از سرطان :

آب ترب حاوی ویتامین c و اسید فولیک است که به جلوگیری از رشد سلول های سرطانی کمک می کند.در واقع, آب ترب به درمان سرطان کولون, سرطان کلیه, سرطان معده و سرطان در روده کمک می کند.

۲۰. ترب سفید برای درمان مشکلات تیروئیدی:

آب ترب حاوی سولفور و رافانین است که به نوبه خود به متعادل کردن هورمون های تیروییدی کمک می کند. در عین حال به افزایش نرخ متابولیسم به روش سالم کمک می کند.

۲۱. ترب سفید برای درمان پیل:

یبوست یکی از علل اساسی پیل اس

۲۳.ترب سفید برای خنک سازی سیستم بدن:

ت. خواص سم زدایی آب ترب, درد را تسکین می دهد و سیستم گوارشی و ادراری را تسکین می دهد. بنابراین, نوشیدن آب ترب به درمان پیل کمک می کند.

ترب قرمز به صورت طبیعی خنک کننده نامیده می شوند. طعم تلخ ترب به شدت در کاهش حرارت اضافی بدنموثر است. در علم پزشکی شرقی, استفاده از ترب قرمز برای حفاظت بدن از اثر گرما در طول فصل داغ توصیه می شود.

۲۴. ترب سفید دارای میزان بالای آب است:

ترب قرمز حاوی آب زیادی است و حاوی مقدار زیادی روی, فسفر و ویتامین c که برای تغذیه بافت های شما مناسب است.میزان آب زیادش بدن شما را مرطوب نگه می دارد، حتی در یک روز طولانی و گرم.

۲۵.ترب سفید برای درمان نیش حشرات:

ترب سفید برای مسایلی مانند گزش حشرات و نیش زنبور, درمانی عالی است، چون به کاهش درد از ناحیه متاثر کمک می کند و همچنین خواص ضد التهابی دارد که به خاطر آن, تورم ناشی از نیش یا گاز را کاهش می دهد.

۲۶. سلامت استخوان با ترب سفید:

دانه های ترب می توانند باعث شکل گیری و تقویت استخوان ها شوند. دانه های آن حاوی مقدار زیادی کلسیم است. کلسیم برای تشکیل استخوان ها بسیار مهم است.

خوب, همه اینها درباره مزایای خوردن ترب بود.

بیایید به بخش بعدی برویم تا بدانیم آن ها چطور می توانند به بهبود پوست شما کمک کنند!

فواید پوستی ترب سفید:

پوست صاف و شفاف با روش ترب. ببینید خواص ریشه ترب برای پوست چیست:

۲۷.ترب سفید آبرسانی پوست را فراهم می کند:

ترب میزان آب خوبی دارد. این باعث حفظ آب و رطوبت بدن شما می شود که منجر به داشتن پوستی سالم می شود و با پوست خشک و پوسته شده مبارزه می کند.

۲۸.ترب سفید به جلوگیری از بیماری های پوستی کمک می کند:

ترب سفید شامل ویتامین C و آنتی اکسیدان هایی است که باعث می شود آن ها در پیش گیری از بیماری های پوستی و التهاب موثر باشند. مصرف منظم ترب در رژیم غذایی شما به داشتن پوستی سالم و درخشان منجر می شود.

۲۹. طراوت فوری :

ویتامین C، فسفر و روی موجود در ترب به همراه محتوای آب آن، به حفظ طراوت پوست شما برای مدت طولانی کمک می کند.

۳۰. ترب سفید پاک کننده پوست است:

مقدار فیبر بالایی که در ترب یافت می شود، به شما کمک می کند تا از شر تمام سموم مضر موجود در بدنتان خلاص شوید. این به نوبه خود منجر به داشتن پوست شفاف می شود.

۳۱. ترب سفید به عنوان یک پاک کننده طبیعی کار می کند:

ترب سفید خام له شده را می توانید به طور روزانه روی پوست خودبزنید. این به عنوان یک پاک کننده طبیعی خوب و یک پک و ماسک صورت موثر نیز عمل می کند.

۳۲. ترب سفید با اختلالات پوست مبارزه می کند:

ترب سفید خواص ضد عفونی کننده بسیار زیادی دارند. به مبارزه با اختلالات پوستی کمک می کند. می توانند گزش حشرات را نیز درمان کند.

فواید ترب سفید برای مو:

حتی ترب سفید در رژیم غذایی شما می تواند باعث شود که موهای سالمی داشته باشید.

۳۳. ترب سفید برای مبارزه با ریزش مو:

اعتقاد بر این است که مصرف منظم ترب به مبارزه با مشکلات ریزشی مو کمک خواهد کرد. در حقیقت آب ترب سیاه، هنگامی که به طور روزانه استفاده می شود، رشد مو را تحریک می کند. ریشه موی شما را از درون تقویت می کند و مانع از ریزش مو می شود.

۳۴ – ترب سفید برای از بین بردن شوره:

ترب سفید می تواند با مشکلات شوره سر مبارزه کند. دقت کنید که چه میزان ترب در رژیم غذایی روزانه خود دارید، چه به شکل سالاد و چه غذای اصلی. پوست سر خود را با عصاره ترب بپوشانید و سرتان را با یک حوله بپوشانید. پس از یک ساعت، آن را کاملا بشویید.

۳۵.آب ترب سفید برای داشتن موهایی براق:

ثابت شده است که آب ترب درخشش را به موهای شما می دهد. همیشه برای بهترین نتیجه از عصاره ترب تازه استفاده کنید.

۳۶. ترب سفید برای داشتن موهایی سالم:

آهن موجود در ترب برای حفظ موی سالم ضروری است. به بهبود بافت کلی و سلامت موی شما کمک می کند.

۳۷. ترب سفید برای ریشه های مو و پوست سر قوی تر:

آب موجود در ترب، بدن شما را مرطوب نگه می دارد. همچنین اثرات خنک کنندگی بر روی بدن شما دارد. مصرف منظم ترب، ریشه های موی شما را قوی تر می کند و پوست سرتان سالم تر نگه می دارد.

آب ترب و دستورالعمل های زیبایی:

بدیهی است که آب ترب فواید سلامتی و زیبایی دارد ؛ در این بخش از سلامت نمناک به برخی از ساده ترین دستور العمل های زیبایی که شامل استفاده از آب ترب برای پوست و موی سالم هستند، اشاره شده است؛

۱. درمان آب ترب برای ریزش مو:

ترب تازه را پوست بکنید و رنده کنید و بعد آبش را بگیرید. تفاله اش را روی پوست سرتان بمالید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند. صبح روز بعد هم بشورید. هر روز این کار را بکنید تا شوره و ریزش مویتان را درمان کنید.

۲. تونر آب ترب و روغن زیتون:

آب تازه ترب و روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و با حرکات دایره ای برای درمان خشکی و ترک های پوستیتان، به پوست خود بمالید.

خواص ترب سفید | فواید و مضرات انواع ترب

ترب سفید و لاغری

۳. ماسک صورت آب ترب:

اب ترب را با ماست تازه و عسل مخلوط کنید و چند قطره روغن ترنج اضافه کنید. از این ماسک برای داشتن پوست درخشان استفاده کنید.

۴. اسکراب آب ترب سفید و بلغور جو:

آب ترب سفید را با پودر بلغور جو و سفیده تخم مرغ مخلوط کنید. از آن به عنوان یک اسکراب پوست طبیعی استفاده کنید.

۵. آب ترب سفید برای خال و لک و جوش:

برای درمان خال، جوش و لک و جوش های سر سیاه، برای مدت بیست دقیقه آب تازه ترب را بر روی پوست خود بزنید.

چگونه می توان ترب های سفید را انتخاب کرد:

ترب سفید طعم و مزه متفاوتی را به هر غذایی می دهد ؛ در اینجا چند نکته برای کمک به شما در خرید ترب خوب وجود دارد.

همیشه به دنبال ترب سایز متوسط باشید.

سبزیجات باید سفت باشند.

به ریشه هانگاه کنید – آن ها باید ترد باشند. ریشه های نرم به این معنی هستند که قدیمی می باشند و از زمان برداشتشان خیلی گذشته است.

برگ های تربچه باید سبز روشن باشند.

برگ هایش باید عاری از لکه ها و موج و توده باشند.

ریشه نباید بزرگ تر از اندازه معمول باشد.

پوستش باید صاف و نرم باشد.

چگونه ترب سفید را نگه داریم:

به محض اینکه از بازار ترب را خریدید، حتما آن را از تمام سبزیجات در بسته خود جدا کنید.

از برس محکم برای گرفتن گرد و خاک پوستش استفاده کنید.

آن را به طور کامل زیر آب سرد آبکشی کنید.

یک کیسه پلاستیکی را بردارید و کفش را با چند دستمال کاغذی بپوشانید.

چند تا تربچه به هم قرار دهید.

حالا یک لایه دیگر از دستمال کاغذی ها را بگذارید و باز تربچه رویش بگذاربد.

قبل از بستن بسته، هوای اضافی را از کیسه خارج کنید.

این نکته های بالا باعث می شوند ترب های شما بیش از یک هفته بمانند.

چند روش برای لذت بردن از ترب سفید در بشقاب های غذاییتان:

ترب سفید تازه را بشویید و برش دهید. حالا کمی نمک به آن بزنید و آن را خام بخورید.

حتی می توانید مقداری کره نیز به آن اضافه کنید.

برای خودتان یک نان برشته کنید و به آن کره بزنید. حالا برش های نازک ترب سفید را روی آن بگذارید و در زمان میان وعده با چای بخورید.

روغن زیتون را حرارت دهید و تکه های ضخیم ترب را سرخ کنید.

کمی نمک دریایی بپاشید و از خوردن آن ها لذت ببرید. همچنین می توانید ترب سفید را با روغن زیتون گریل کنید و نمک دریایی اضافه کنید.

اگر شما می توانید خیار و پیاز را مزه دار کنید و شور کنید، چرا ترب را انجام ندهید؟

ترب شور همراه با پیاز قرمز را می توان برای ساندویچ استفاده کرد.

از آن برای چاشنی استفاده کنید و به عنوان یک دیپ برای کراکر و سبزیجات دیگر استفاده کنید.

از آن در سوپ لذت ببرید.

از برگ های ترب در سالاد، خوراک، سوپ کاری، سوپ استفاده کنید.

معرفی خواص درمانی ترب سفید + خواص تخم و برگ آن

ترب سفید

ترب یا تربچه وحشی گیاهی از تیره شب بویان است. این گیاه یک‌ساله که ارتفاع ساقه آن تا یک متر می‌رسد، دارای برگ‌های پهن، ناصاف، کرک دار و بربدگی‌های نامنظم است؛ گل‌های آن به رنگ سفید، زرد روشن، آبی روشن و بنفش هستند که درانتهای شاخه‌ها ظاهر می‌شوند.

نخستین بار، پیش از زمان امپراتوری روم گیاه ترب در قاره اروپا پرورش یافت؛ این گیاه که امروزه در سرتاسر جهان کشت و مصرف می‌شود، گیاهی است با ریشه قرمز و برگ‌های خشن و کرکدار که در قسمت برگ، مقادیر زیادی آهن دارد.

ترب با توجه به اندازه، رنگ و زمان لازم برای کشت به انواع و گونه‌های مختلفی تقسیم‌بندی می‌شوند؛ برخی از ترب‌ها به منظور تهیه دانه کاشته می‌شوند و از برخی دیگر در صنعت دانه‌های روغنی استفاده می‌شود.

در یک دسته‌بندی کلی می‌توان گیاه ترب را به سه دسته تقسیم نمود

ترب سیاه که معمولا در فصل پاییز برداشت می‌شود.

ترب سفید که اغلب در آسیای شرقی می‌روید و رنگ آن به جز سفید، ممکن است، قرمز، بنفش، سبز، زرد، یا مایل به سیاه نیز باشد.
تربچه که به رنگ‌های مختلف قرمز و وصورتی و به شکل‌های گرد و کشیده وجود دارد.

ترب سفید

ترب سفید دارای اشکال بسیاری است درازا و قطر آن نیز متفاوت است.

رنگ پوست آن هم به غیر از سفید ممکن است، قرمز، بنفش، سبز، زرد، یا مایل به سیاه باشد.

ترب سفید دارای ویتامین‌های آ، ب، و ث. فراوان و همچنین آهن، فسفر و کلسیم است؛ کالری آن کم است و خوردن آن به تسریع هضم غذا کمک می‌کند به همین جهت برای رژیم غذایی مناسب و مورد توجه خواهد بود؛ پس از درآمدن از خاک در صورت باقی‌ماندن برگ خاصیت آن کاهش می‌یابد برای همین بعد از درآوردن آن از خاک، برگ‌ها کنده می‌شود.

ترب سفید معمولاً بصورت خام در آشپزی به کار می‌رود، ولی برای نگهداری در زمان طولانی‌تر آن را به صورت خشک شده یا ترشی و شور درمی‌آورند.

طعم دایکون در نزدیکی قسمت برگ آن شیرین و پرآب است و هر چه به انتهای آن نزدیک شویم مزه آن رو به تندی می‌گذارد و خشک‌تر است؛ به همین جهت قسمت سر آن به صورت خام در سالاد بکار می‌رود و قسمت انتهایی آن برای پختن هشت‌پا و ماهی مرکب یا به ژاپنی ایکا بکار می‌رود.

ترب سفید خام بصورت سالاد، دایکون‌اوروشی (با ابزاری ویژه آنرا ریز کرده، بصورت رنده‌شده مانند در می‌آید) برش خلالی آن به نام تسوما است و همراه ساشیمی ماهی خام مصرف می‌شود؛ در روش آب‌پزی ملایم دایکون برای تهیهٔ اودن و بوری دایکون و میسوسوپ بکار می‌رود.

ترب سفید در ژاپن

ترب سفید به ژاپنی: 大根 ダイコン یا دایکون به زبان ژاپنی به معنی ریشه بزرگ است.

نام علمی آن Raphanus sativus var. longipinnatus بوده و دیگر نام‌های ترب ژاپنی، ترب اورینتال، ترب چینی یا به زبان هندی مولی یک نوع ترب بزرگ، سفید و با طعم ملایم در آسیای شرقی است.

در ایالات متحده آمریکا بیشتر به همین عنوان دایکون شناخته می‌شود، ولی در انگلستان مولی بیشتر بکار می‌رود.
خواص ترب سفید

ترب سفید مواد معدنی فسفر، آهن، کلسیم، پتاسیم، روی، منگنز و منیزیم، ویتامین‌های گروه A، B. و C، فیبر و قند دارد. ماده‌ای به نام سنوول موجب تندی در طعم ترب می‌شود؛ کمک به هضم غذا و داشتن کالری پایین از خواص ترب سفید است؛ به همین خاطر از ترب سفید در برنامه‌های رژیم غذایی استفاده می‌شود؛ برای اینکه خاصیت‌های ترب سفید کاهش نیابد، به محض بیرون آوردن از خاک، تمام برگ‌ها از ترب جدا می‌شوند.
انواع خواص ترب سفید

دفع انواع سنگ‌های صفراوی
درمان رماتیسم و نقرس
کمک به هضم سریعتر غذا

تقویت کننده قوه بینایی
ضد یرقان
ضد سرفه

تقویت کننده بدن
شادابی و لطافت پوست
رفع خشکی دهان

ادارا آور
دفع سنگ کلیه و مثانه
رویش مو‌های سر

کمک به التیام سریع زخم‌ها

برای بهبود سریع زخم بدن، کافی است مقداری از ترب سفید را رنده کنید و به آن مقداری عسل اضافه کرده و ترکیب را به صورت ضماد بر روی زخم قرار دهید.

درمان سیاه سرفه

درمان سرفه‌های شدید و حتی سیاه سرفه از خواص ترب سفید است؛ برای این امر آب ترب سفید را با مقداری عسل طبیعی ترکیب کرده و میل کنید.

درمان مسمومیت‌های غذایی

برای درمان مسمومیت غذایی از تخم ترب سفید استفاده کنید؛ برای این کار مقداری از تخم ترب سفید را با سکنجبین مخلوط کرده و میل کنید؛ این ترکیب ایجاد قی کرده درنتیجه معده تمیز می‌شود همچنین ضماد تخم ترب نیز برای بهبود درد‌ها بسیار خوب است.

رفع سرمازدگی

برای رفع سرمازدگی اعضای بدن کافی است مقداری ترب سفید را در آب جوشانده و بعد از کمی خنک شدن (به طوری که پوست را نسوزاند)، عضوی که سرمازده شده است در این جوشانده قرار دهید.

خواص دارویی تخم ترب سفید

با خواص ترب سفید آشنا شدید حال بهتر است بدانید که یکی از خواص تخم ترب سفید همچون خواص کنگر، درمان بیماری‌ها و ناراحتی‌های کبدی است.

ادرار آور، قاعده آور، درمان درد مفاصل و درد سیاتیک از خاصیت‌های دیگر تخم ترب سفید هستند؛ برای دفع مواد سمی از کبد می‌توانید روزانه ۵ گرم تخم ترب سفید را میل و یا آن را به صورت شربت بعد از غذا مصرف کنید همچنین قرار دادن تخم ترب سفید در محل گزش عقرب یا مار موجب بیرون کشیدن زهر از بدن می‌شود.

خواص ترب سفید | فواید و مضرات انواع ترب

مضرات انواع ترب

خواص ترب سفید | فواید و مضرات انواع ترب

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان / نمناک

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه گوناگون

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


متن دیکته شب کلاس دوم ابتدایی برای همه درس ها