از اختراع دستگاهی برای کاهش 70 درصدی آلایندگی خودروها تا ابداع ربات زیردریایی با قابلیت‌های پهپاد/ استعدادهای جوان کشور همچنان چشم‌انتظار توجه مسئولان!


از اختراع دستگاهی برای کاهش 70 درصدی آلایندگی خودروها تا ابداع ربات زیردریایی با قابلیت‌های پهپاد/ استعدادهای جوان کشور همچنان چشم‌انتظار توجه مسئولان!

استعدادهای جوان کشور با میراثی از عشق و علاقه به وطن در راه موفقیت و اعتلای نام ایران سخت درتلاشند اما آنچه می‌تواند به این شکوفایی و بالندگی سرعت ببخشد توجه نهادهای مسئول و حمایت‌های به موقع و سازنده‌ از آنهاست تا این استعدادها هدر نرود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آنچه که جوانان نخبه بسیجی را متمایز می‎کند وجود روحیه تخصص و تعهد در یافتن عملی‎ترین راه‎حل‎ها برای کم کردن فاصله‎های علمی، اقتصادی و ... با کشورهای پیشرفته است. همین روحیه موجب می‎شود، در کنار رفع نیازها و حتی پیشرفت‎های قابل توجه در برخی عرصه‎ها، هیچگاه استقلال و عزت ایران اسلامی را معامله نکند.

خراسان رضوی

مخترع مشهدی:
اختراع دستگاهی برای کاهش 70 درصدیی آلایندگی خودروها/گلایه از بی‌مهری مسئولان

مجید تشرفی راد، یکی از مخترعین خوش ذوق و بسیجی در گفت‌و‌گو با صبح توس پیرامون اختراع خود اظهار کرد: ما سیستمی را طراحی کردیم که داخل وسایل نقلیه سبک و سنگین قابل‌ نصب است و با استفاده از دستگاه رابط، حرارت ایجاد شده در اگزوز را کاهش می‌‌دهد تا گازهای آلاینده را مهار کنیم و در آینده املاح سنگین در اگزوز را مثل گوگرد، مس و آلومینیوم را برای ساخت کودهای کشاورزی یا تقویت گیاهان استفاده کنیم.

وی افزود: متاسفانه در جلسه‌ای که پیرامون این مسئله در دانشگاه فردوسی برپاشده بود، اعلام شد که ما توانایی ساخت کودهای شیمیایی را نداریم و به بنده نیز کمک نکردند تا طرح اجرایی شود.

مخترع مشهدی با اعلام اینکه هدف اصلی بنده مهار گازهای سمی است، گفت: بر اساس آزمایش‌های محیط‌زیست که مورد تائید دانشگاه فردوسی مشهد و پارک علم و فناوری است، در صورت استفاده از این دستگاه 20 درصد منوکسید کربن و 50 درصد گازهای نسوخته کاهش پیدا می‌کند و علاوه بر کمک به کاهش دمای زمین، برف و باران نیز افزایش می‌یابد.

تشرفی راد ادامه داد: این میزان کاهش آلودگی در دنیا سابقه نداشته است و بنده اولین فردی هستم که این روش را ثبت کردم؛ هزینه استفاده از این طرح 300 هزار تومان است که علاوه بر کاهش آلودگی هوا، مصرف سوخت را کاهش داده و عمر روغن ماشین را افزایش می‌دهد.

وی اظهار کرد: با اجرایی شدن این طرح عمر روغن خودرو تا پنج ماه افزایش می‌یابد، ولی متأسفانه تاکنون نتوانستم مسئولین را به اجرایی شدن طرحم قانع کنم؛ صحبت بنده با سازمان بازرسی این است که اگر این طرح قابلیت اجرایی شدن ندارد پس چرا محیط‌زیست و دانشگاه فردوسی آن را تائید کردند؟

مخترع مشهدی بیان کرد: متأسفانه محیط‌زیست همکاری لازم را با بنده در جهت تولید انبوه این اختراع را نداشت، تاکنون هیچ کمکی در کشور نشده است؛ چهار سال است که بر روی ساخت این اختراع زمان صرف کرده‌ام.

تشرفی راد با تأکید بر اینکه ایده و فکر من خلاقانه است و می‌دانم که می‌شود این کار را انجام داد، بیان کرد: شرکت‌های خودروسازی اعلام کردند که نمی‌توانند دستگاهی اضافه بر روی خودرو نصب کنند، حتی در جواب سؤال اینکه اجازه دهید دستگاه بر روی خودروهای شما امتحان شود نیز با مخالفت مواجه شدم.

وی افزود: اگر این دستگاه روی تمامی خودروهای کشور نصب شود، موجب کاهش سوخت، کاهش فروش روغن خودرو موجب صرفه‌جویی اقتصادی می‌شود.

مخترع مشهدی اظهار کرد: در طول یک سال، چهار داور در صندوق پژوهش‌های ریاست جمهوری عوض شد ولی درنهایت گفتند داوری ندارند که در مورد اختراع بنده نظر دهد که آیا استحقاق ثبت جهانی دارد یا خیر؛ متأسفانه در کشور ما سنگ‌اندازی صورت می‌گیرد و حتی در کمیسیون آلودگی هوا اعلام شد نمی‌توانند اقدام و عمل خاصی انجام دهند.

تشرفی راد تصریح کرد: به بنده اعلام کردند چون طرحم «هایتک» نیست و امکان کپی‌برداری از آن وجود دارد، نمی‌توانند به بنده کمک کنند؛ سؤال این است که چرا از دستگاهی که می‌تواند آلودگی هوا را کاهش دهد به بهانه هایتک نبودن به‌سادگی عبور می‌کنند؟

وی بابیان اینکه یکی از افراد مسئول در استانداری خراسان رضوی اعلام کرد من نمی‌گذارم این طرح در کشور اجرایی شود، گفت: رئیس شورای شهر مشهد گفت شما نمی‌خواهد آلودگی هوا را نجات دهی، برو به خانواده‌ات برس و حتی شهردار سابق مشهد نیز گفت ضایعات جمع کن و به فکر آلودگی هوا نباش.

مخترع مشهدی خبر داد: طرح را برای کارخانه بنز آلمان فرستادم، همچنین کشور عراق به من درخواست داده که با آن‌ها همکاری کنم.

لازم به ذکر است برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این اختراع با ایمیل majidtasharofirad41@gmail.com ارتباط بگیرید.

خراسان جنوبی

اراده جوان بسیجی در تحقق اقتصاد مقاومتی با ثبت 3 اختراع/توسعه دستگاه "آرم‌پد" ارگونومیک در انتظار توجه وزارت بهداشت

بسیج سازندگی با ارائه تسهیلات و راهنمایی‌های لازم فرصت دوباره‌ای برای کارآفرینی و تحقق اقتصاد مقاومتی در جامعه ایجاد کرده است؛ بسیج انقلابی‌گری و کارآفرینی یکی از شعارهای ایام هفته بسیج عنوان شده است.

این شعار یادآور پیوند ناگسستنی همه پیروان تفکر بسیجی با مقام ولایت و تأکیدی دوباره بر اهمیت نقش بسیج در زمینه اشتغالزایی و کارآفرینی است چرا که از رهگذار فرهنگ و تفکر بسیجی می‌توان به بهبود و توسعه فضای کسب و کار کشور یاری رساند.

مصطفی وقاری‌مقدم یکی از جوانان بسیجی است که با همت خود توجه به ظرفیت‌های داخلی را معنا کرده و در راستای توجه به توانمندی و تولید داخلی گام برداشته و موفق به اختراع آرم‌پد ارگونومیک شده است.

این تولیدکننده برتر بسیجی در گفت‌وگو با خاورستان، گفت: با توجه به وجود مشکلات عدیده در حوزه سلامت کارمندان، علاقه‌مند شدم در این زمینه رشته‌ای را انتخاب کنم تا بتوان در راستای تأمین سلامت کارمندان گام برداشت.

وی افزود: در حوزه سلامت در محیط کار و تطابق محیط کار با نیروی انسانی، بحث‌های بسیاری وجود دارد و ارگونومی علمی است که به تطابق محیط کار با انسان می‌پردازد.

این مخترع بیرجندی با بیان این‌که امروزه افراد بیشترین وقت خود را در حالت نشسته می‌گذرانند، گفت: معمولاً روال بدین صورت است که در محیط کار، افراد خود را با شرایط محیطی وفق می‌دهند و با تجهیزات موجود از قبیل میز و صندلی و ... سازگار می‌شوند؛ اما ارگونومی به این موضوع می‌پردازد که چگونه می‌توان محیط را با توجه به خصوصیات فیزیکی بدن انسان به گونه‌ای تنظیم نمود که اسباب آسایش و راحتی را برای فرد فراهم نماید.

وقاری‌مقدم تعداد اختراعات خود را سه اختراع عنوان کرد و افزود: گروه کاری ما متشکل از 4 نفر است که به صورت تخصصی در حیطه ساخت محصولات ارگونومیک فعالیت می‌کند، مقصود و هدف ما این است که سلامت را در محیط کاری ارتقاء دهیم و همچنین با ساخت محصولات ارگونومیک، اسباب آسایش را حتی در محیط زندگی شخصی افراد فراهم کنیم.

وی با بیان این‌که محصولات ارگونومیک جنبه درمانی و پیشگیری دارد، خاطرنشان کرد: بخشی از کار ما مربوط به همکاری با سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری است که مخترعین و مبتکرینی که برای ثبت اختراع به سازمان مراجعه می‌کنند، به منظور طراحی نقشه‌های صنعتی و امور ثبت اختراع ارجاع داده می‌شوند.

تولیدکننده برتر بسیجی ادامه داد: تیم طراحی نقشه‌های فنی مورد نیاز را تهیه و ایده‌های خام را با استفاده از نرم‌افزار طراحی و پس از آن تا جایی که امکان داشته باشد، نمونه اولیه با استفاده از دستگاه پرینتر سه بعدی ساخته و در صورتی که کارایی و استقبال لازم را داشته باشد از طریق سازمان بسیج علمی و پژوهشی برای تولید انبوه اقدام می‌شود.

وقاری‌مقدم عنوان کرد: یکی از محصولاتی که در مجموعه خود روی آن ایده‌پردازی کردیم، طراحی و ساخت آرم‌پد ارگونومیک است.

وی با اشاره به چگونگی ایده طراحی این محصول، گفت: وقتی فردی پشت سیستم می‌نشیند برای مثال ساعد دست با لبه‌های تیز میز برخورد می‌کند، همچنین به هنگام کار با صفحه کلید حالت غیراستانداری ایجاد می‌شود که باعث ایجاد حس ناراحتی در مچ دست می‌گردد؛ لذا برای رفع این مشکل و ناراحتی، به فکر طراحی محصولی افتادیم که حس درد را ایجاد نکند.

مدیر مجموعه طراحی و تولید محصولات ارگونومیک خراسان‌جنوبی تصریح کرد: این وسیله نمونه اولیه‌ای است که با استفاده از پرینتر سه بعدی ساخته شده و از یک بازو، گیره‌ای که به میز وصل می‌شود و یک پد که دست روی آن قرار می گیرد، تشکیل شده و بعد از اینکه توانستیم ایرادات اولیه آن را رفع کنیم برای ساخت نمونه صنعتی آن اقدام کردیم.

وقاری‌مقدم با بیان این‌که آرم پد ارگونومیک هنوز تجاری سازی نشده است و نیازمند سرمایه‌گذار هستیم، خاطرنشان کرد: ساخت نمونه صنعتی آن را، با استفاده از آلومینیوم و دستگاه CNC انجام دادیم که این نمونه در حال حاضر نیاز به سرمایه‌گذاری دارد.

وی به اختراعات دیگر خود اشاره کرد و گفت: از دیگر محصولات پشتی‌های ماساژور و انواع موس‌های طبی می‌باشد که متناسب با آسیب فرد تجویز می‌شود.

مدیر مجموعه طراحی و تولید محصولات ارگونومیک با اشاره به وجود مشکلات، تصریح کرد: یک فیزیوتراپ هنگامی که مدرک خود را می‌گیرد اجازه دارد برای خود کلینیک فیزیوتراپی بزند اما به یک کارشناس‌ارشد ارگونومیک هستم مجوز کلینیک تخصصی نمی‌دهند و از آنجایی که رویکرد ما پیشگیری است،بایستی در جامعه سبک زندگی سالم به همه سنین آموزش داده شود و افرادی که دچار عوارض شده‌اند فیزیوتراپی به تنهایی کافی نیست و فرد باید در کنار درمان از وسایل ارگونومی استفاده کند.

وقاری‌مقدم در مورد مجوز کلینیک، گفت: در وزارت بهداشت هیچ سازمان متولی برای دادن مجوز کلینیک ارگونومی وجود ندارد.

وی افزود: شرکت ارگونومی و شرکت بهداشت حرفه ای داشتیم و برای شرکت ارگونومی اقدام به گرفتن مجوز از وزارت بهداشت و معاونت علوم‌پزشکی دانشگاه بیرجند کردیم و گفتند چیزی به عنوان ارگونومی نداریم و بایستی ارگونومی را در بهداشت حرفه‌ای بگنجانید.

مدیر مجموعه طراحی و تولید محصولات ارگونومیک از وزارت بهداشت خواست تا تمهیدات لازم جهت دادن مجوز کلینیک به کارشناسان ارگونومیک انجام شود.

وقاری‌مقدم خاطر‌نشان کرد: کار تیم در این مجموعه حفظ سلامت در محیط کاری افزایش بهره‌وری از طریق مداخلات ارگونومیک، تولید محصولات ارگونومیک و ارائه یک سری محصولات ارگونومیک است که به وسیله آن بتوان محیط کار را متناسب با کارمندان ایجاد کرد.

ایلام

دانش آموز مخترع ایلامی:
جرقه اختراعاتم در بسیج زده شد/چگونگی ابداع ربات زیردریایی با قابلیت‌های پهپاد+تصاویر

به گزارش ایلام بیدار، نخبه پروری و شناسایی نخبگان یکی از مواردی است که رهبر انقلاب همواره برآن تاکید داشته اند وبرای بقای هرکشوری تربیت وبکار گیری نخبگان در عرصه های مختلف لازم وضروری بوده وباید درتمامی زمینه ها استعدادهای نخبگان شناسایی وبه کار گیری شوند.

برای تحقق بخشیدن به حمایت از کالای ایرانی ابتدا باید تولید ملی را راه اندازی کرد و تولید ملی جزبا نیروی انسانی خلاق وکارآمد تحقق نمی یابد؛ بنابراین تربیت نخبگان وشناسایی آن ها امری مهم وحیاتی به شمار می آید.

هرچه نخبه پروری در جامعه بیشتر باشد آن جامعه بیشتر پیشرفت خواهد کرد زیرا ایده های نو زودتر پا به عرصه کار خواهد گذاشت وانجام کارها را سریعتر وراحتر خواهد کرد.

مسلما پیشرفت آینده ایران اسلامی در گرو توجه به نخبگان واستفاده از نوآوری در کارها است تا بتوانیم کالاهای مورد نیاز خود را خودمان تولید کنیم.

"احمد رضا شریفی" یکی از بسیجیان شهرستان چرداول است که استعداد خاصی در طراحی ربات ها دارد از این رو توانسته به موفقیت هایی نیز دست پیدا کند؛ اختراعات این بسیجی چرداولی ما را بر این داشت تا مصاحبه ای با او داشته باشیم. این‌ گفت‌وگو را بخوانید.

***

این جوان مخترع ایلامی می‌گوید: احمد رضا شریفی هستم ساکن روستای باغله از توابع شهرستان چرداول ودانش آموز پایه اول دوره دوم دبیرستان ودر یکی از مناطق محروم شهرستان که دسترسی به امکانات مورد نیاز کمی سخت بود.

از دوران کودکی از طریق برنامه ای با ربات ها آشنا شدم وبه آن ها علاقه پیدا کردم واین باعث شد تا کم کم شروع به طراحی آن ها بکنم والان به مدت 3 سال است که شروع کرده وبا استفاده از تحقیق وتفحص درباره ربات ها توانستم ربات اختراع کنم.

ماجرای اختراع ربات کوهنورد

با مطالعه و پشتکار از طریقی که توانستم مطالب درباره طراحی پهپادها و ربات‌ها پیدا کنم و با آزمون وخطا سرانجام موفق شدم. مهم ترین اختراع بنده ربات کوهنورد است که قابلیت حرکت تا شیب 40 درصد را داشته وضد آب و ضد گردوخاک بوده که قابلیت فیلم برداری ، آوار بردار ی ودر مواردی فوتبال را دارد. و جالب اینکه طراحی این ربات کاملا بومی است وبا ساده ترین امکانات می شود اختراعات بزرگی طراحی کرد.

ربات زیردریایی با قابلیت حرکت زیردریا وفیلمبرداری پهباد با قابلیت فیلمبرداری و برد 50 متر قایق سرعتی ماشین مسابقه (Off-Road) پیش گوشتی برقی لوله بازکن؛ یکی از جالب ترین اختراع ها پنکه ای که از 24 ساعت فقط یک دقیقه خاموش می شود بدون هیچ گونه شارژری به نظر جالب ترین اختراع می باشد که با استفاده از یک سیستم مکانیکی برق خود را تامین می کند وبه شارژ نیاز ندارد.

وی درباره اصلی‌ترین حامی‌اش در دستیابی به موفقیت‌هایش گفت: در درجه اول پدر ومادر وسپس سپاه وبسیج به عنوان یکی از حامیان اصلی که جرقه اختراع ربات را در ذهن من ایجاد کردند وآموزش وپرورش وهمچنین پژوهش سرای باقرالعلوم از جمله اشخاص ونهادهایی بودند که تا این لحظه از بنده حمایت کردند.

اما مشکلاتی هم بوده که از عدم حمایت کامل نهادهای مسئول می‌توان اشاره کرد تا دشواری‌های طراحی ساخت رباتها که نیاز به هزینه فراوان دارد و جداً دراین خصوص به حمایت نهادهای مسئول نیاز داریم. مسلما آزمایشگاههای مجهز می تواند در تولید ربات ها نقش به سزایی داشته باشد وبه کارسرعت بخشد.

شریفی از برنامه‌های آینده‌اش چنین می‌گوید: هرکسی می تواند در اعتلای اهداف کشور نقش به سزایی داشته باشد وبنا به توانش این وظیفه را ادا کند، بنابراین طراحی ربات های صنعتی در تمامی زمینه های مورد نیاز وکمک به تولید ملی از اهداف بنده می باشد که سربلندی ایران اسلامی در تمامی محافل بین الملل را به دنبال خواهد داشت.

استفاده از توان نخبگان واستعداد های کشور در بستری که بسیج فراهم کرده می تواند فرصت خوبی باشد برای ساختن آینده ای بهتر برای ایران اسلامی رسیدن به تولید ملی در گرو توجه به جوانان است تا بتوانند شگفتی بیافرینند در پایان باید گفت که با حمایت از این گونه جوانان می توان به رشد فردای ایران اسلامی کمک شایانی کرد و در تمامی زمینه ها به شکوفایی ورشد رسید که لازمه آن فقط اجرای دقیق وظایف نهادهای مسئول است.

از اختراع دستگاهی برای کاهش 70 درصدی آلایندگی خودروها تا ابداع ربات زیردریایی با قابلیت‌های پهپاد/ استعدادهای جوان کشور همچنان چشم‌انتظار توجه مسئولان!

از اختراع دستگاهی برای کاهش 70 درصدی آلایندگی خودروها تا ابداع ربات زیردریایی با قابلیت‌های پهپاد/ استعدادهای جوان کشور همچنان چشم‌انتظار توجه مسئولان!

یزد

گفتگو با نخبه بسیجی یزدی مدال‌آور المپیاد جهانی نجوم

محمد صدرا حیدری یکی از دانشجویان بسیجی یزدی که در رشته مهندسی کامپیوتر در دانشگاه شریف مشغول به تحصیل است با همت خود موفق به کسب مدال طلای کشوری سال ۹۶ المپیاد نجوم و همچنین مدال نقره المپیاد جهانی نجوم سال ۲۰۱۸ شده است.

وی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، اظهار کرد: در مسابقات المپیاد جهانی نجوم در مقطع فیزیک که دوازدهمین دوره این مسابقات در کشور چین برگزار شد تیم ایران با ۹ نفر در این المپیاد شرکت کرد موفق شد شش مدال طلا و سه نقره را برای کشور به ارمغان بیاورد.

حیدری در ادامه گفت: یکی از کارهای اصلی من در کنار تحصیل بحث تدریس می باشد که در زمینه المپیاد نجوم و کلا نجوم به دانش آموزان است.

وی خاطرنشان کرد: نکته ای که وجود دارد المپیاد نجوم و نجوم در ایران خیلی شناخته شده نیست و مردم تصور اشتباهی از آن دارند به صورتی که اگر از آنها سوال شود که نجوم چیست در پاسخ خواهید شنید، چیزهایی که در آسمان مانند ماه و ستاره وجود دارد.

این نخبه بسیجی اذعان کرد: نجوم بخش کوچکی از آسمان را تشکیل می‌دهد. در صورتیکه بخش های خیلی بزرگتری وجود دارد که متاسفانه در کشور ناشناخته است.

از اختراع دستگاهی برای کاهش 70 درصدی آلایندگی خودروها تا ابداع ربات زیردریایی با قابلیت‌های پهپاد/ استعدادهای جوان کشور همچنان چشم‌انتظار توجه مسئولان!

وی افزود: در استان یزد به علت فضایی که داشته و بیشتر به سمت کنکور بودنش کلا از المپیاد به ویژه المپیاد نجوم فاصله دارد.

حیدری ابراز داشت: یکی از دلایلی که المپیاد نجوم نا آشناست این است که دیگر المپیادها درس مرتبط با خود را در مدرسه دارد مثلاً ریاضی و فیزیک ولی درس مستقیم در ارتباط با نجوم وجود نداشته و آشنایی با آن در کشور به خصوص استان یزد کم می‌باشد.

وی به راه و رمز موفقیت خود در این مسیر اشاره کرد و افزود: علاقه و پشتکار مهمترین عاملی بود که توانستم در حوزه کشوری و جهانی به موفقیت دست یابم.

حیدری اضافه کرد: پیشنهاد من به دانش آموزان، دانشجویان و محصلان این است که همیشه به دنبال علاقه خود باشند و هیچ وقت از کاری که می خواهم انجام بدهند ناامید نباشند.

وی در پایان گفت: از پدر و مادر خود تشکر و قدردانی می کنم که زحمات زیادی کشیدند و سبب موفقیت من شدند.

خراسان جنوبی

کاهش زمان جراحی با اختراع سوزن‌گیر مغناطیسی/ کاغذبازی‌های سرسام‌آور ادارات جوانان را ناامید می‌کند

طی سال‌های اخیر علی‌رغم تلاش همه جانبه دشمنان برای متوقف کردن روند توسعه و رشد علمی در کشور، شاهد شکوفایی استعدادهای جوانان در عرصه‌های مختلف بوده‌ایم که هیچگاه دست از تلاش برای نوآوری و پیشرفت برنداشته‌اند.

در مسیر شکوفایی استعدادهای جوانان سازمان‌های مختلفی ایفای نقش کرده تا یاری‌گر جوانان باشند و مسیر پیشرفت را برای جوانان هموار کنند.

سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری یکی از سازمان هایی است که برای شناسایی و حمایت از ایده‌ها و خلاقیت نوآورانه افراد شکل گرفته و با هدایت و پشتیبانی از طرح‌های مخترعان، مبتکران، محققان و نخبگان علمی، پژوهشی و فناوری کمک ویژه‌ای به شکوفایی استعداد جوانان کرده است.

محمدابراهیم روانبخش یکی از جوانانی است که گام‌هایی استوار در راه هدفی بزرگ برداشته و با حمایت از سازمان علمی پژوهشی بسیج اختراع خود را به ثبت رسانده است.

این جوان بیرجندی در رشته پزشکی مشغول به تحصیل بوده و موفق به اختراع سوزن‌گیر مغناطیسی شده است؛ دستگاهی که کمک مفیدی برای پزشکان و مردم است و حتی در شرایط نبود امکانات شهری، می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

محمدابراهیم روانبخش در خصوص اختراع خود در گفت‌و گو با خاورستان، با بیان این‎که این دستگاه از دو قسمت تشکیل شده که یک قسمت آن یک مدار الکتریکی است، اظهار کرد: زمانی‌که سوزن یا هر جسم فلزی دیگر وارد بدن شده باشد و مکان آن مشخص نیست، این دستگاه مکان آن جسم را شناسایی و آلارم آن به صدا درد می‌آید.

وی با بیان این‌که قابلیت دقت تشخیص دستگاه، یک در یک سانتی‌متر مکعب است که این دقت متناسب با محدوده مورد نظر می‌تواند تغییر کند، گفت: این دستگاه زمانی ارزش پیدا می‌کند که امکاناتی مانند امکانات عکسبرداری در دسترس نباشد.

این مخترع جوان در خصوص اهمیت این دستگاه، گفت: بعد از پیدا کردن مکان شی مرحله بیرون آوردن شی به راحتی انجام می‌شود اما اگر مکان شی مشخص نباشد امکان خونریزی وجود دارد و ممکن است عمل آن ساعت‌ها نیز طول بکشد.

روانبخش با اشاره به ویژگی دیگر این دستگاه، افزود: قسمت دوم دستگاه شبیه به آهن‌ربا است و وقتی وارد بدن می‌شود سر استریل آن که قابل تعویض نیز می‌باشد، جسم را بیرون می‌کشد.

وی به حمایت‌های بسیج اشاره و اظهار کرد: خوشبختانه میزان همکاری بسیج با این طرح بسیار خوب بوده و حتی کارگاه‌هایی را در اختیار این پروژه قرار داد.

این مخترع جوان عنوان کرد: نیاز به حمایت مالی در این پروژه‌ها وجود دارد و بسیاری از نهادها با دوندگی و کاغذبازی‌های سرسام‌آور این حمایت را انجام می‌دهند و جوانان را خسته و ناامید می‌کنند اما بسیج پروسه راحت و روال عادی برای حمایت از این طرح‌ها دارد که بسیار حائز اهمیت است.

روانبخش با اشاره به این‌که برای پیشرفت این طرح نیاز به حمایت وزارت بهداشت داریم، افزود: به عنوان حمایت اولیه این وزارت‌خانه می‌توانست طی ابلاغیه‌ای به بیمارستان‌ها استفاده از این دستگاه را مطرح تا این دستگاه بیشتر مورد استفاده قرار گیرد.

وی با اشاره به هزینه کم و منطقی تهیه این دستگاه، گفت: هزینه خرید این دستگاه زیاد نبوده و امکان تهیه آن در تعداد زیاد برای بیمارستان‌ها وجود دارد.

انتهای پیام/

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه اجتماعی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


گرگی ناگهان وارد بیمارستان شد/ اما زمانی که پرستاران علت را فهمیدن، نتوانستند جلوی گریه...