طرز تهیه املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی


طرز تهیه املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی

دو سوم کره را داخل یک ماهیتابه داغ ذوب کرده، قارچ‌ها و گوجه فرنگی‌های خردشده را داخل آن بریزید.

طرز تهیه املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی
مواد لازم برای املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی

کره ۳۰ گرم
قارچ خردشده ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی خردشده ۲ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
پنیر رنده شده (با رنده درشت) ۷۵ گرم
جعفری نصف فنجان


طرز تهیه املت قارچ و گوجه فرنگی آلمانی

دو سوم کره را داخل یک ماهیتابه داغ ذوب کرده، قارچ‌ها و گوجه فرنگی‌های خردشده را داخل آن بریزید. در حالی که آن‌ها را به هم می‌زنید، اجازه دهید به همین حالت برای سه تا چهار دقیقه بپزند تا گوجه فرنگی‌ها نرم شوند.
در یک ظرف مناسب، تخم مرغ‌ها را به همراه یک قاشق غذاخوری آب به آرامی بزنید. سپس پنیر، جعفری و ترکیب قارچ و گوجه را به آن اضافه نموده، هم بزنید. طبق ذائقه خود مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
باقی مانده‌ی کره را داخل ماهیتابه با دمای کم، ذوب کنید. ترکیب تخم مرغ را داخل ماهیتابه ریخته و اندکی به هم بزنید. محتویات داخل ماهیتابه می‌باید به مدت ۵ تا ۶ دقیقه روی حرارت بپزد تا سطح زیرین آن طلایی رنگ شده و اندکی خودش را بگیرد. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز به مدت ۳ تا ۴ دقیقه حرارت ببیند و به رنگ طلایی در بیاید.

حتما بخوانید: سایر مطالب گروه آشپزی

برای مشاهده فوری اخبار و مطالب در کانال تلگرام ما عضو شوید!


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته


ژست خنده دار جنیفر لوپز در کنار فرزندانش