مواد اولیه:
سیب زمینی=نیم کیلوفلفل دلمه ریز شده=۱عدد
کرفس ریز شده=۲ ساقه
ماست کم چرب=۱ و ۲/۱ لیوان
جعفری ریز شده=۲ قاشق مرباخوری
تره فرنگی ریز شده=۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو=۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل=به مقدار لازم
روش تهیه:
سیب زمینی ها را شسته سپس با چنگال روی آن سوراخ ایجاد کرده به مدت ۱ ساعت با حرارت ۴۰۰ درجه سانتیگراد در فر بگذارید تا بپزد.در حین پخت سیب زمینی ها بقیه مواد را آماده کنید.
ابتدا ماست جعفری ریز شده فلفل دلمه ریز شده تره فرنگی ریز شده آبلیمو و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید سپس
مواد را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
بعد از اینکه سیب زمینی ها پخته شده آن را از فر خارج کرده پوست کنده و به صورت مکعبهای کوچک خرد کنید.
سیب زمینی ها را در ظرفی ریخته سپس نمک و فلفل و کرفس را به آن اضافه کنید.
در آخر مخلوط ماست را به مواد اضافه کرده کمی هم بزنید.
سالاد را می توانید به صورت گرم یا سرد میل کنید.منبع: پرشین وی