بیش از سه میلیون جوجه ریزی در اصفهان
در واحدهای مرغداری استان، بیش ازسه میلیون قطعه جوجه ریزی شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: از ابتدای امسال این میزان جوجه ریزی در هزار و 200واحد مرغداری استان تولید شده است.
امیر حسین افیونی پیش بینی کرد: تا پایان امسال میزان جوجه ریزی مرغ گوشتی این استان به چهار میلیون قطعه برسد.
وی گفت: شهرستان های اردستان، نایین، کاشان، نجف آباد و اصفهان از عمده مراکز تولید مرغ گوشتی استان هستند.
استان اصفهان در زمینه تولید گوشت مرغ از مراکز برتر کشور است .