مواد اولیه:
برنج 2 فنجانآب 3 فنجان
سرکه 0.45 فنجان
شکر 0.5 فنجان
نمک 4 قاشق مرباخوری
جلبک دریایی 150 گرم
خردل 2 قاشق مرباخوری
خیار بدون پوست 1 عدد
اسفناج 100 گرم
گوشت بدون استخوان 100 گرم
زنجبیل 60 گرم
تخم مرغ 2 عدد
روش تهیه:
شما می توانید برای سهولت پیچیدن رولتها از صفحه حصیری برای زیر آن استفاده کنید , همچنین می توانید بجای جلبک به دلخواه از برگ مو یا اسفناج استفاده کنید.در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 4 تا 6 نفر کافیست.
روی برنج آب ریخته و بمدت یک ساعت کنار بگذارید و آبکش کنید , برنج و 3 فنجان آ‘ را در قابلمه ای بجوشانید سپس شعله زیر آن را کم کرده تا با حرارت ملایم بدون اینکه درب آن را بگذارید بجوشد و آب آن بخار شود , پس از اینکه آب آن جذب شد درب قابلمه را گذاشته و شعله زیر آن را تا آنجا که ممکن است کم کنید و بمدت 5 دقیقه بپزید و بگذارید تا کمی خنک شود سپس مخلوط سرکه , شکر و نمک را به افزوده بهم بزنید , ورقه های جلبک را کمی تفت داده و از پهنای ورقه جلبک یک قطعه 4 سانتی متری مطابق تصویر ببرید, قسمت بزرگتر را وسط صفحه حصیری قرار داده و تکه 4 سانتی متری را وسط تکه بزرگتر بگذارید, این عمل سبب می شود تا هنگام پیچیدن ورقه محکم تر باشد.
یک پنجم برنج را روی رشته جلبک پهن کرده و چهار سانتی متر لبه آن را مطابق تصویر خالی بگذارید, با انگشتانتان وسط آن را مطابق تصویر گود کنید و در صورتیکه برنجها خیلی چسبنده بودند انگشتانتان را با کمی یرکه مرطوب کنید.
سس خردل را در قسمتی که گود کردید پخش کنید, مخلوط خیار, اسفناج و گوشت یا در صورت تمایل مخلوط زنجبیل و املت را وسط برنج قرار دهید.
با کمک صفحه حصیری ورقه جلبک را محکم بپیچید.
صفحه حصیری را برداشته و با چاقوی تیزی رولت را بصورت برشهای گرد 4 سانتی متری ببرید.منبع: آلامتو