• پارسینه آشپزی 0

    در این مطلب طرز تهیه شیرینی‌های سبکی به شکل گل رز را به شما آموزش داده ایم. درست کردن این شیرینی‌ها راحت است. به شما پیشنهاد می‌دهیم آن رل درست کنید.

  • پارسینه آشپزی 0

    برای درست کردن “آب پرتقال” وانیلی خوشمزه در خانه نیاز به مقداری ماست وانیلی نیز دارید که جزو مواد لازم شما می‌باشد.

  • پارسینه آشپزی 3

    فر را از قبل با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید. کف و دیواره‌های قالب گرد 20 سانتی متری را با قلموی مخصوص آشپزی با روغن چرب کنید. در ته قالب کاغذ...

  • پارسینه آشپزی 0

    آبگوشت از جمله قدیمی‌ترین غذا‌های محبوب مردم سرتاسر دنیاست. آبگوشت کرمانی مطنجنه، متنجنه یا متنجون یک آبگوشت اصالتا رفسنجانی و بسیار محبوب در استان...

  • پارسینه آشپزی 0

    برای تهیه پودر پاپریکا، ابتدا فلفل دلمه‌ای باید خشک شود؛ بنابراین این کار اندکی زمان بر است. این پودر را می‌توانید به دو صورت پودر پاپریکای دودی در...

  • پارسینه آشپزی 0

    تخته گوشت یکی از پرمصرف‌ترین وسایل آشپزخانه است. طبیعی است که پس از استفاده و تماس با مواد غذایی اگر با اصول بهداشتی تمیز نشود، مرکز تجمع باکتری...

  • حرف‌تازه آشپزی 0

    طرز تهیه کیک بهارنارنج با مربای بهارنارنج کیک بهارنارنج : در این پست خوشمزه همراه با مجله اینترنتی حرف تازه باشید تا کیک بهارنارنج بسیار خوشمزه و...

  • پارسینه آشپزی 0

    هات چاکلت خانگی را می‌توانید به صورت ساده، اسپایسی یا کی شیرین درست کنید. بهترین روش‌ها برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه ماکائو، مکزیکی و روش دو...

  • پارسینه آشپزی 0

    بیشت واش یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی شهرستان کندلوس در مازندران است. این غذا نوعی آش اسفناج است که با سایر مواد مخلوط میشود و بسیار خوشمزه و...

  • اتاق خبر24 آشپزی 0

    مافین اسپاگتی یک پیش غذای اشتهابرانگیز و خوشمزه است که میتوان بعنوان یک وعده غذایی برای کودکان در نظر گرفت. 

  • آرگا آشپزی 0

    مرغ کنتاکی از انواع غذاهای فرنگی بی نظیر و خوشمزه است و شما می توانید این نوع غذای محبوب را در منزل به راحتی تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت...

  • پارسینه آشپزی 1

    نان شیرمال نوعی نان است که از آرد گندم و شیر و روغن پزند. نوعی نان شبیه به نان فطیر است که در بسیاری از شهر‌های ایران با روش‌های متفاوت پخت می‌شود و...

  • پارسینه آشپزی 0

    کوکو نخود فرنگی غذایی با طعم متفاوت و جدید است. طبخ کوکوی نخود فرنگی در فر باعث می‌شود تا به غذایی کاملا رژیمی تبدیل شده و گزینه مناسبی برای افراد...

  • پارسینه آشپزی 3

    یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی شربت را در درمان آسم و سرماخوردگی موثر دانست.

  • پارسینه آشپزی 0

    امروز آموزش تهیه‌ی سالاد مرغ و بروکلی را برای شما قرار داده‌ایم. مقدار مواد به کار رفته در این آموزش، برای چهار نفر کافی است. برای آشنایی با روش...

  • اتاق خبر24 آشپزی 0

    لوز زعفرانی تبریز از شیرینی های سنتی مجلسی و خوشمزه آذربایجان شرقی و بسیار پرطرفدار است.

  • پارسینه آشپزی 6

    گراتن ها اغلب یک فرمول دارند و فقط موادشان فرق می کند. برای افرادی که رژیم گیاهخواری دارند و می توانند لبنیات نیز بخورند این گراتن پیشنهاد می شود....

  • پارسینه آشپزی 6

    روش خرد کردن مواد غذایی را می توان در سه دسته ی خرد شده در تکه های بزرگ ، خرد شده در تکه های متوسط و خرد شده در اندازه ی بسیار ریز یا اصطلاحاً...

  • پارسینه آشپزی 7

    نوعی گیاه ریشه ای با ساقه های گوشتی و زیر زمینی که در آن ساقه های گوشتی یا غده ای که زیر خاک رشد می کنند، همان محصول سیب زمینی می باشد.

  • آرگا آشپزی 19

    تیرامیسو از جمله دسرهای ایتالیایی می باشد، که انواع مختلفی دارد، اما معمولا مواد پایه در تهیه آن خامه فرم داده شده، بیسکویت و قهوه غلیظ دم کشیده شده...

  • آرگا آشپزی 9

    طرز تهیه سوپ زرشک به خاطر طعم ترش آن بسیار مورد توجه است. وجود زرشک از مواردی است که به این پیش غذا بو و طعم تازه ای بخشیده است. این سوپ نیز مانند...

  • آرگا آشپزی 20

    آش ماست سبزوار و ساطری پلو و دیگچه مشهدی منوی غذایی بی نظیر و خوش طعمی را تشکیل می دهند و اگر شما تمایل دارید برای دورهمی های آخر هفته تان غذاهای...

  • پارسینه آشپزی 10

    خورشت گوجه فرنگی، از جمله خورشت‌هایی است که دستور پخت ساده وآسانی دارد و مواد مورد نیاز برای تهیه‌ی آن همیشه در دسترس است. از خورشت گوجه فرنگی در...

  • پارسینه آشپزی 9

    شاید ساده به نظر برسه، اما نکاتی وجود دارد که رعایت کردن کردن آن‌ها جوجه کباب‌های خونگی رو بسیار بسیار لذیذ می‌کنه بدون اینکه گوشت آن سفت یا بی مزه...

  • پارسینه آشپزی 21

    سرکه انگبین یکی از نوشیدنی‌های بسیار قدیمی و سنتی ایران است که علاوه بر گوارا بودن، خواص دارویی بسیاری دارد و از گذشته مورد توجه اطبای سنتی بوده است.